2777
2789
آها واسه اینکه اذیتت کنه اینکارومیکنه؟خب قایم کن جایی که نفهمه اگه کمدت قفل داره بذار اون تو وکلیدش ...

باز پیدا میکنه خودشم بکشه باز میره سر کمدم با کلید خودش اخه کلید کمدامون یکین

دلم یه دوستپسر میخواد ک نازمو بکشه مهربون باشه

و پایه

ولی فقط بالشتو دارم

😂🥰🥲🗿🗿🗿 صرفا برای دلنوشته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دراین مورد قضاوت سخته ولی دادشت خودش زبون داره وصلاح خودشوبهترمیدونه.اگه داره که خرج کنه اگرم نداره ...

منم چیزی نگفتم گفتم اگر داری براش هرچی میخاد بکن

ولی زوره ها ازش تو نامزدی انتظار داره جشن تولد بگیره من هیچی نگفتم نکن خارشوهر بازی درآورد

[QUOTE=362332541]میگم مامان زنداداشم تیکه پروند که من امسال اولین سالیه که برای دخترم تولد نمی‌گیرم  یعنی که شم ...[/Qواااا  داداشت گناه داره کارگره خب چطورمیتونه خرج تولد بده

وایییی حداقل نباید روش میشد زن داداشتتت اخه راحت بگه این چیه برا تولدم اوردی بعدم برههههه

چی بگم والا منم گفتم ب رو خودم نمیارم مگه خودش برای تولدم چی داد.،پیام تبریک منم همین کارو میکنم

دلم یه دوستپسر میخواد ک نازمو بکشه مهربون باشهو پایهولی فقط بالشتو دارم😂🥰🥲🗿🗿🗿 صرفا برای دلنوشت ...

والا شوهر داریم یکسره دعوا داریم 

دلت نخواد 

مردا نفهمن ناز کشیدن بلد نیستن 

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین
[QUOTE=362332541]میگم مامان زنداداشم تیکه پروند که من امسال اولین سالیه که برای دخترم تولد نمی‌گیرم ...

والا ما این رسما نداریم تو نامزدی خرجشو داماد بده. با خانواده خودشه

تازه من اسرار داشتم براش یه کیک بگیر و کادو ببر

نگو اینا انتظار جشن داشتن😑