2777
2789
عنوان

توروخدا دعام کنید گوشوارم پیدا بشه تاحالا از کسی چیزی نخواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از دعا خوندن پیداش کردم از گوشه خونه نمیدونم خدا صدای کیو شنید که بهم رحم کرد

چرا انقد جو میدی آخه 😂

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
بعد از دعا خوندن پیداش کردم از گوشه خونه نمیدونم خدا صدای کیو شنید که بهم رحم کرد

جدی ؟ 😨

چه سریع

ایول بابا

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

دوستان مرسی از همتون ایشالا خدا گره از کارتون باز کنه تو این وضعیت هم دعاهای شما به دادم رسید از گوشه خونه پیداش کردم

ایشالا هرچی از خدا میخواین بهتون بده بحق علی

🩵
خدا از دهنت بشنوهکاش منم از گوشم درنمیاوردم فقط میدونم دیشب بردمش اتاقدیگه ندیدمش

لای مبل بعضی اوقات مبل ها از هم وا میشن ممکنه توشون افتاده باشه 

دسته مبل پایینش گوشه مبل درواقع لای درز مبل منظورمه 

اونجاهارم بگرد 

پیدا میشه نترس،یه کیسه طلا گم کرده بودیم پیدا شد.چطوری گم شد؟از گوشت درآوردی بعد یادت رفته کجا؟یا خودش باز شده از گوشت؟یا کلا تو گوشت نبود؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بخدا زندگیم به هم میخورد قبلا دوبار گم کردم به امام رضا اینبار معجزه شد نمیدونم دعای کدوم نینی سایتی ...

فکر بچت باش دیگه انقدم چیز حادی نبود 

نذار زندگیت ب این چیزا بند باشه ک انقد استرس بگیری هربار

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40