2777
2789

شمارو به امام زمان قسمتون میدم دعام کنید

گوشوارم تو خونه گم شده دارم میمیرم😭😭😭

قبلنم طلا گم کردم بخدا اینبار شوهرم منو میکشه خودمم حاملم

یا خانم فاطمه زهرا

🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیرون نرفتی ؟؟اگه تو خونه گم شده باشه صددرصد پیدا میشه حامله هستی استرس نگیر خدا رو خوش نمیاد کیسه ج ...

نه اصلا پامو بیرون نزاشتم

شکم به آشغالا میره ک شوهرم دیشب برد گداشت سرکوجه رفتم گشتم نایلون خودمونو پیدا نکردم خدا به بچم رحم کنه بعد چن سال نازایی اینجوری داره از دماغم میاد😔😔

🩵
عزیزم پیدا میشهمنم ی بار گوشوارم گم شده بود چن روز همه جارو گشتم پیداش نکردم آخرش گیر کرده بود تو ب ...

خدا از دهنت بشنوه

کاش منم از گوشم درنمیاوردم 

فقط میدونم دیشب بردمش اتاق

دیگه ندیدمش

🩵
نه اصلا پامو بیرون نزاشتمشکم به آشغالا میره ک شوهرم دیشب برد گداشت سرکوجه رفتم گشتم نایلون خودمونو پ ...

ان  شالله پیدا میشه کنار و گوشه گوشه ی خونه رو بگرد 

یه بار عروسی داییم دستبندم از دستم افتاده بود خودمم خبر نداشتم 

شهرستان بودیم بین اون همه مهمون و غریبه و آشنا داییم از گوشه ی حیاط پیداش کرد بهم داد 

الان شروع کن خوندن سوره کوثر سریع پیدا میشهصدتا نذر کن

وای ممنون همین الان پیداش کردم از گوشه خونه 😭 خدا هرچی میخواین بهتون بده ایشالا عاقبت بخیر بشید که اومدید تو تاپیکم

🩵
ان شالله پیدا میشه کنار و گوشه گوشه ی خونه رو بگرد یه بار عروسی داییم دستبندم از دستم افتاده بود خو ...

خدا بخاطر بچم و دعاهای شما بهم رحم کرد از گوشه خونه پیداش کردم انگار معجزه شد 😔❤️ ممنون از همتون

🩵