2777
2789

تو کانال آموزش تلویزیون آموزش ترید میده همین چند وقت پیش بود تو تلگرام پیام میداد که به عنوان سرمایه گزار شرکت کنید تا بهتون دوبرابر سود بدم، یبار با پول کم اینکارو کردم و اونم دوبرابرشو داد اما ایندفه همه داروندارم و برداشت و منو بلاک کرده و بیچاره شدم 😭 کسی میشناسه اینو؟ 

من بخاطر پدرم که جراحی قلب داشت و خیلی هم عمل سنگینی و پول لازم داشتیم اینکارو کردم ، متاسفانه ماشینم و فروختم و همه چیم رفت 

شما راهکاری دارین؟ از کجا شکایت کنم به کی بگم اصلا 😭

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

برید پلیس فتای شهرتون و شکایت کنید

هرچند تقصیر خودتون بوده که با پولی که بهش نیاز داشتید سرمایه گذاری کردید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برید پلیس فتای شهرتون و شکایت کنیدهرچند تقصیر خودتون بوده که با پولی که بهش نیاز داشتید سرمایه گذاری ...

اخه این آدم خیلی معروفه بخدا سرچ کنین اسمشو ، واقعا گول خوردم الانم نمیدونم چیکار کنم 😭بخاطر عمل لازم داشتم 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
برنامه های فی لتر شده رو پیگیری نمیکنن

میکنن وظیفشونه به خاطر همین مالیات میدیم و دولت بهشون حقوق میده

اگه به هر دلیلی پیگیری نکردن با یه وکیل مشورت کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
میکنن وظیفشونه به خاطر همین مالیات میدیم و دولت بهشون حقوق میدهاگه به هر دلیلی پیگیری نکردن با یه وک ...

ن نمیکنن 

اینستا.تلگرام و.. هیچ کدوم پیگیری نمیشه 

فقط برنامه های خارج فیلترینگ 

بری میگن مگه فی لتر نکردیم؟ واسه همین چیزا فی لترش کردیم..

حیدری کاهکش خوزستان؟

اره خودش قبلا کشاورز بوده همش ۲۰ سالشه نمیدونم چجوری میتونن این پولارو بخورن 

چرا باید دار و ندارت رو بدون هیچ مدرکی به کسی بدی که نمیدونی کیهبرو پلیس فتا شکایت کن

اخه تو شبکه آموزش میاد آموزش میده من فکر کردم این باید آدم درستی باشه که میاد صدا و سیما 

اره خودش قبلا کشاورز بوده همش ۲۰ سالشه نمیدونم چجوری میتونن این پولارو بخورن

خاک تو سرش شکایت کنید ازش

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭