2777
2789
عنوان

مدرسه بچه شما هم کلاس تقویتی گذاشته پنج شنبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
بچه ها روزای عادی به زور میرن مدرسه چه برسه پنجشنبه ها هم برن

چون مدرسه پول نداره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

این دیگه جدید بود . نمیان پول هم بدن ؟😶

دختر من هفتمه امسال اولین ساله که میره دولتی . مدرسه گفت پنج شنبه ها کلاس اولش مدیر گفت مجانی میذاریم چون کمک به مدرسه اولیا خوب بوده . بعد که اعلام کردن گفت هر درس ۱۰۰ تومن . دختر من نرفت چون گفت دوره دروس هست کار اضافه ای نمیکنیم ولی تازگی یه امتحان ریاضی گرفته بودن بعدش بچه ها گفته بودن همین سوالا دقیقا هفته قبل سر کلاس تقویتی کار شده اینجوری شور راه انداختن که بقیه هم برن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ وجه پول نده ، بگو حرفتون کاملا غیرمنطقیه

تو مدارس بچه های ما فقط هرکی خواست بره کلاس تقویتی پول کلاس تقویتی میده 

البته کمک به مدرسه هم همون اول ثبت نام گرفتن

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

این دیگه جدید بود . نمیان پول هم بدن ؟😶دختر من هفتمه امسال اولین ساله که میره دولتی . مدرسه گفت پنج ...

بچه زرنگ باشه همون سوالا رو تو امتحان جواب میده .برا ضعیفترا  خوبه که نمره بگیرن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
به هیچ وجه پول نده ، بگو حرفتون کاملا غیرمنطقیهتو مدارس بچه های ما فقط هرکی خواست بره کلاس تقویتی پو ...

کمک به مدرسه هم گرفتن 

چرا وقتی دخترت نمیره باید پول بدی؟؟؟ندیا

زورم میاد بخدا .حالا پولشم دارم نه اینکه ندارم ولی حاظرم بندازم جوب ولی ندم مدرسه

زورم میاد بخدا .حالا پولشم دارم نه اینکه ندارم ولی حاظرم بندازم جوب ولی ندم مدرسه

مدرسه پسرم دولتی گذاشتن ۵ شنبه ولی اجباری نیست پسرم کلاس چهارم هست  ۲۰۰ تومن ۱۰ جلسه معلم خودش بچه ها ترتیب گذاشته که زرنگا با هم متوسطا با هم ضعیفتر ها با هم  . من یکبار معلم مدارس تیز هوشان خصوصی گفتم اومدن خونم ۴۰۰ . اینبار معلم خودش رو خواستم همون ۴۰۰ میخوام ببینم پسرم از کدوم راضی‌تر هست . سری قبلی ریاضی خیلی خوب گرفت .‌

مدرسه پسرم دولتی گذاشتن ۵ شنبه ولی اجباری نیست پسرم کلاس چهارم هست ۲۰۰ تومن ۱۰ جلسه معلم خودش بچه ه ...

خصوصی گرونتر هست 

این واقعا به صرفه هست 

ولی همه دانش اموزان باهمه و به درد بچه من نمیخوره و بچم هم دوست داره ۵شنبه ها استراحت کنه وگرنه میفرستادم 

حالا قیمتش خوبه ولی اینکه نریم پول بدیم زوره

اره واسه ما چند سال پیشا میذاشتن جلسه ای۵۰تومن بود

از لحاظ قیمتی خوبه جلسه ای ۳۲ تومن هست اما اینکا نفرستیم و پول ردیم زوره

خصوصی گرونتر هست این واقعا به صرفه هست ولی همه دانش اموزان باهمه و به درد بچه من نمیخوره و بچم هم دو ...

اره خصوصی چه معلم خودش چه معلم تیزهوشان ۴۰۰ از من گرفت قراره پسرم هر دو تجربه کنه و بگه کدوم بهتر همون خصوصی بگیرم . معلم هم تو مدرسه ۲۰۰ تومن ۱۰ جلسه که زرنگ متوسط ضعیف کرده . ولی کسی نره کلاس ها رو پولی نمیگیرن زوری نیست کلاس ها .

اره خصوصی چه معلم خودش چه معلم تیزهوشان ۴۰۰ از من گرفت قراره پسرم هر دو تجربه کنه و بگه کدوم بهتر هم ...

از چهارم باهاش درس تیز هوشان کار میکنید؟یا برا کمک درسی خودش خصوصی میگیرید؟