دختر من هفتمه امسال اولین ساله که میره دولتی . مدرسه گفت پنج شنبه ها کلاس اولش مدیر گفت مجانی میذاریم چون کمک به مدرسه اولیا خوب بوده . بعد که اعلام کردن گفت هر درس ۱۰۰ تومن . دختر من نرفت چون گفت دوره دروس هست کار اضافه ای نمیکنیم ولی تازگی یه امتحان ریاضی گرفته بودن بعدش بچه ها گفته بودن همین سوالا دقیقا هفته قبل سر کلاس تقویتی کار شده اینجوری شور راه انداختن که بقیه هم برن .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زورم میاد بخدا .حالا پولشم دارم نه اینکه ندارم ولی حاظرم بندازم جوب ولی ندم مدرسه
مدرسه پسرم دولتی گذاشتن ۵ شنبه ولی اجباری نیست پسرم کلاس چهارم هست ۲۰۰ تومن ۱۰ جلسه معلم خودش بچه ها ترتیب گذاشته که زرنگا با هم متوسطا با هم ضعیفتر ها با هم . من یکبار معلم مدارس تیز هوشان خصوصی گفتم اومدن خونم ۴۰۰ . اینبار معلم خودش رو خواستم همون ۴۰۰ میخوام ببینم پسرم از کدوم راضیتر هست . سری قبلی ریاضی خیلی خوب گرفت .
خصوصی گرونتر هست این واقعا به صرفه هست ولی همه دانش اموزان باهمه و به درد بچه من نمیخوره و بچم هم دو ...
اره خصوصی چه معلم خودش چه معلم تیزهوشان ۴۰۰ از من گرفت قراره پسرم هر دو تجربه کنه و بگه کدوم بهتر همون خصوصی بگیرم . معلم هم تو مدرسه ۲۰۰ تومن ۱۰ جلسه که زرنگ متوسط ضعیف کرده . ولی کسی نره کلاس ها رو پولی نمیگیرن زوری نیست کلاس ها .