2777
2789
عنوان

مدرسه بچه شما هم کلاس تقویتی گذاشته پنج شنبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
ببخشید معلم مدرسه دولتی مگه میتونه معلم خصوصی بشه بیاد خونتون؟

بله معلم خودش هم خصوصی میاد اینبار معلم خودش خواستم بیاد . سری قبل معلم مدرسه تیزهوشان بود . میخوایم مقایسه کنیم و همون یکنفر برای امسال انتخاب کنیم خصوصی تدریس کنه برای پسرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همین چهارم و اینکه تست کردن پسرم رو که در حد تیزهوشان هستن یا خیر .

افرین بر شما مادر نمونه که به فکر فرزندتون هستین 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
نه همین چهارم و اینکه تست کردن پسرم رو که در حد تیزهوشان هستن یا خیر .

ادر خودم معلم ششم بوده و هرسال ۱۰ الی ۱۲نفر تیزهوشانی داشته 

اما الان باز نشست شده 

میگه بچه هام یه کسایی که فکرشو نمیکردم گاهی قبول شدن یکوقتایی هم اونایی که زرنگ بودن و انتظار داشتم برا تیز هوشان قبول نمیشدن .

زکمقدار دست شانس هم هست 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ادر خودم معلم ششم بوده و هرسال ۱۰ الی ۱۲نفر تیزهوشانی داشته اما الان باز نشست شده میگه بچه هام یه کس ...

اره نه معلم تیز هوشان بودگفتم بسنجیدش ببنید حد تیزهوشان هست یا خیر چون فقط مدرسه دولتی رفته 

اره نه معلم تیز هوشان بودگفتم بسنجیدش ببنید حد تیزهوشان هست یا خیر چون فقط مدرسه دولتی رفته

مادرم هم  مدارس دولتی بود ولی مدرسه خوبی بودد.

الان دخترم هم همونجا نوشتم 

غیرانتفاعیا الکی پول میگیرن واقعا به اندازه پولی که میگیرن فقط نمره میدن نه کار بیشتر