2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون تفاوت اعتقادی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 88 پست
ببین عزیزم شما میگید انسانیت حالا کی انسانیت رو رعایت میکنه به فرص که دین کنترل کننده انسانها باشه م ...

دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کردن و از مردم میگیره. یه جوری میگید دین گفته دزدی نکن انگار بقیه آیین ها و اخلاق های بشری گفتن دزدی بکن. 

دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کرد ...

خوب بقیه ایین ها هم دین هستن مثلا دین مسیح دین اسلام دین یهود همه این دینها حجاب دارن و قوانین خاص خودش که تقریبا شبیه هم هستن اینها قاعده ای هستن برای درست زندگی کردن العا هر چیزی میگی میگن مهم انسانیت نیت مهمه ازنظر من دین انسانیت یک چیز من در اوردی بود برای تخریب دین اسلام و اینکه بار مسئولیت از دوش خودشون بردارن  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دین یه سری احکام داره که به بشر ارایه میده که پر از اشتباهاته و چون تحت عنوان احکامه در ازاش فکر کرد ...

کلا عزیزم از بیس حرفتون غلطه اگ دین رو بشری نبینید و از طرف خدا ببینید درست میشه چون ایین و دین کلا الهیه حتی یهود و مسیحیت ولی در کل انسانیت رو خارج از دین هم باید داشت ب قول امام جسین حتی اگر دین دار نیستید لا اقل ازادا باشید و انقدر ب اسم دین خراب کردن ادمها ک متاسفانه همه بدبین شدن درک میکنم.

خب اینا رو که نمیگیم جلوی همهرکی اعتقادات خودشو داره دیگهبعدم خب من اهل هیئت و روضه و مسجد نیستم،فقط ...

اهااا ن خب من مثلا چون خودم اهلشم و اینا پرسیدم

شما شبعه ایشون سنی یا برعکس؟

همسر من مومن

خودم زیاد نه معمولی

انقد خوب رفتار کرد که منم مومن شدم

فهمیدم مومن ها آدم های خوبی هستن

حمله نکنن دوستان

اونایی که دور من بودن بسیار مقید محترم و آدم حسابی بودن

یه چیزی در این ها منو ترغیب کرد به اسلام

حلاااااااااال خوری حتی قد یه ارزن

همسرم معتقد من نیستم اون محرم پیاده روی کربلا میره نذری وهییت میره ولی من نه .باهم کاری هم نداریم

چ جالب شما نماز روزه هم نداری ایشون میخونن؟ چون من و نامزدم دقیقا برعکس شمایمم اما اون بی اعتقادم نیس ولی نماز اینا ن 

بعد مثلا همسرتون دلش نمیخاد باهم همراه باشید از نظر دلی و اینا؟ من هی فک میکردم مشکل سازه  البته بگم ما تفاوتمون شدیدم نیس

همسر من مومنخودم زیاد نه معمولیانقد خوب رفتار کرد که منم مومن شدمفهمیدم مومن ها آدم های خوبی هستنحمل ...

چقد قشنگ گفتی امیدوارم منم بتونم خوب مومتی باشم همسرم نماز بخونه همسر من مث شماس معتقد ولی ن اونقد امیدوارم اینطوری باشه

چ جالب شما نماز روزه هم نداری ایشون میخونن؟ چون من و نامزدم دقیقا برعکس شمایمم اما اون بی اعتقادم نی ...

اون میخونه من نه .۱۷ سال زندگی می کنیم میدونه اهلش نیستم درخواست نمی کنه به عقایدهم احترام میذاریم 

به نظر من تفاوت اعتقادی سخته. فامیل همسرت بهت بگن موی گربه نجسه نمازمون درست نیست نمیاییم خونت. منم ...

ن ما اینقد تفاوت نداریم با هم عزیزم خانواده هامون مث همه من و مادرم کمی مذهبی تر .