2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون تفاوت اعتقادی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 88 پست
اره همش میگ اینا ادمای محترم و موثری بودن ولی مث من نیس اونقد حب امام حسین و... ولی من معتقدم دلش هس ...

اره مطمعن باش برمیگرده زیاد به نظرم به این مسائل گیر ندید به نظرم شما تفاوت انچنانی با هم ندارید

ن من نامزدم گوش میده بهم ولی ممکنه ی جاهایی قبول نداشته باشه ولی توهین ابدا نمیکنه

نمیدونم، البته آدما همیشه یه‌جور نمیمونن، تغییر میکنن

بابای منم اولش اینجوری نبود

تازگیا فحش میده و توهین میکنه

بستگی به محیط و اون آدم داره

‌😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باورت میشه تا طلاقم رفتیم

ای بابا 

خیلی بده تغییر عقیده میدن واقعا

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

فقط یه چیزی یاد گرفتین که دین انسانیته و همه جا اینو میگین؟

مگه مسلمون انسانیت نداره؟ مسیحی نداره؟

انسانیست ویژگی هر انسان باید باشه و دین سبک زندگیشه اینا از هم جدا نیستن عزیزان روشنفکر

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
نمیدونم، البته آدما همیشه یه‌جور نمیمونن، تغییر میکننبابای منم اولش اینجوری نبودتازگیا فحش میده و تو ...

ن خب کلا نامزد من وقتی ت دین هم ن کلا با چیزی مخالفه توعین نمیکنه مگر ب شوخی بین خودمون دوتا

چقد باحال ینی مثلا یکی میگ من امام علی و کربلا دوس دارم اون یکی مثلا باهاش هم نظر نیس سخت نیس؟ من از ...

خب اینا رو که نمیگیم جلوی هم

هرکی اعتقادات خودشو داره دیگه

بعدم خب من اهل هیئت و روضه و مسجد نیستم،فقط نماز میخونم.اونم کار به چیزای مذهبی نداره.مذهبی نیستیم در کل‌.

انقد دربارش حرف نمیزنیم که من خیلی چیزی از احکام اونا نمیدونم🤣نصفه نصفه یه چیزایی میدونم فقط‌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از نظر من دین ابزار کنترل زیردستان از طرف حکومتهاست. شما جور دیگه نگاه کن حالا

ببین عزیزم شما میگید انسانیت حالا کی انسانیت رو رعایت میکنه به فرص که دین کنترل کننده انسانها باشه مگه دین چی گفته مثلا گفته دزدی نکنید ایا این برای همه خوب نیست به اقایون گفته هیزی نکنید ایا برای خانومها بد نیست ؟ به ما میگه به پدر و مادر احترام بذارید وغیره خوب من ترجیح میدم بچه ام دین دار بار بیارم به هر حال این به نفع خودمم هست دین باعث میشه شما به خیلی چیزها فکر کنید به چراهای زیادی نمیخوام سیاسیش کنم اما اونهایی که دم از این میزدن که دین ما انسانیت برای کمک کردن به بچه های جنگ زده مسخره میکرد و نژاد میاوردن وسط اما ما که اعتقادمون دینی هست میگیم برای کمک چیزی به عنوان مرض وجود چرا چون قران بهمون گفته پس دین اسلام انسانیتش بالاتر هست تا یه چیز من در اوردی به نام انسانیت