2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون تفاوت اعتقادی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 88 پست
من اعتقادم به مسیحیته اون اسلام 😁

مسیحیت رو انتخاب کردی

یا خانوادتا بودی؟

ارتودوکسی؟ کاتولیک؟پروتستان؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

همین که توهین نمیکنه دلی هم اعتقاد داره و مرد خوبی هست و دوسش داری کافیه دیگه

ب شدت مرد خوب و انسانیه این بی اعتقادیشم اینه چون ی مدت از ادمای دین دار ضربه خورده ولی از وقتی دیده منو کلا دیدش یکم بهتر شده همش استرس وارم بابت این موضوع برا همین یکم دلگیرم این روزا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم بدترین نوع تفاوت تفاوت در اعتقاده برا زنوشوهر

البته شما تفاوت در اعتقاد ندارم در عمله که اونم مهم نیست الان شما لایه نمازخونم ازدواج کنی تضمینی نیست سال بعد هم نماز خون بمونه و. بلعکس

و مطمئن باش اونم از تو تاثیر میگیره به مرور 

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

به نام خدا ما هم اینجوریم 

اون زن با حجاب ،محجبه نماز خون قرآن خون کلا یکی مثل زن حوزه رفته مبخواد ولی من دوس دارم آزاد باشم 

خییییلییییی اختلاف داررررریم خیییییلللللللییییییییی

مخصوصا حجاب بدون چادر تا سر کوچه برم دعوا و درگیری و جیغ و داد و کتک داریم ولی با چادر حلوا حلوام میکنه میذاره رو سرش 

جمعه به جمعه سر مزار شهدا مخصوصا شهید پلارک میبره قم شاه عبدالعظیم و.....ولی من دلم نمیخواد با حجاب بشم 😢😓😓😓😓

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بنظرم بدترین نوع تفاوت تفاوت در اعتقاده برا زنوشوهرالبته شما تفاوت در اعتقاد ندارم در عمله که اونم م ...

منم همین نظرو دارم چون ت فامیل دیدم طرف مادر پدر همه نماز خون بچه دگ کلا بی اعتقاد یا ب قول شما تضمینی ب نماز خوندن سال بعدشونم نیس 

و من عاشق این ادمم واقعا اگ نباشه کسی دگ رو تمایل ندارم ب ازدواج برای همین ب قول شما امیدوارم ب مرور اونم اثر بگیره 

به نام خدا ما هم اینجوریم اون زن با حجاب ،محجبه نماز خون قرآن خون کلا یکی مثل زن حوزه رفته مبخواد ول ...

خیلی بده که 

چرا قبل ازدواج حرف نزدید

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خوب خوبه دیگه باور کن یهو برمیگرده به اعتقاداتش

ایشالا الان مثلا من مامانم مذهبی بوده اون ن موثره دگ بالاخره ت محیطش باشه ادم ؛ البته چون فامیلیم کلا سبک خانواده هامون مث همه من و مامانم از همه معتقد تزیم کلا نسبت ب بقیه 

مثلا من بگم بریم کربلا میگ دوس دارم اما من ب عشق امام حسین اون ب عشق اینگ امام حسین ی ادم محترم و موثر ت تاریخ بوده

منم همین نظرو دارم چون ت فامیل دیدم طرف مادر پدر همه نماز خون بچه دگ کلا بی اعتقاد یا ب قول شما تضمی ...

دقیقا عزیزم میدونید چیه 

اینکه توضیح دادی من برداشت کردم اصل دین رو قبول داره اما تو عمل کردن تنبلی می‌کنه پس ابدا مشکلی نیست

خیلی بده که چرا قبل ازدواج حرف نزدید

متاسفانه قبل از ازدواج گفت برام فرق نداره دو سه سال بعد عوض شد😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
به نام خدا ما هم اینجوریم اون زن با حجاب ،محجبه نماز خون قرآن خون کلا یکی مثل زن حوزه رفته مبخواد ول ...

عزیزممم اینطوری سخته خب ما ن مثلا من باححابم اونم حجاب دوس داره من چادری نیسم ولی اگ چادرم بپوشم اوکیه مشکلی نداره ولی دوس نداره بی حجاب باشم خودمم باحجابم