2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خانواده ام هیچوقت عادت نداشتن جمعه ها ببرن بیرون تا دل بچه باز شه 😐😂الان کیفش به اینه بری بگرد ...

وضعیت شما بازم خوبه من پدرم کلا قاطی میکرد و بداخلاق تر از همیشه بود...

کلا ترجیح میدم راجبش حرف نزنم ببخشید...

انشالله خدا هیچ کسیو بی نصیب از عشق پدر و مادرش مثل من نذاره....

الان خداروشکر چند ساله مستقلم و تموم ناراحتیامو برطرف کردم...

بلههه بلههه کلا جمعه ها خونه موندن حرامه 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

از جمعه ها متنفرم فک نکن بخاطر تعلطیه نه روزای دیگم بیرون نمیرم اما دلگیر حوصله سربر نیس

اره میدونم منم زیاد بیرونی نیستم ولی کلا جمعه ها یجوریه مخصوصا که پاییز و آفتابش اصلا حال آدم کلا گرفته میشه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
وضعیت شما بازم خوبه من پدرم کلا قاطی میکرد و بداخلاق تر از همیشه بود...کلا ترجیح میدم راجبش حرف نزنم ...

هرکی پدر مادرش یه‌جوریه یعنی هرکس به اندازه شعور باباش و مادرش اذیت و راحتی کشیده منم به اندازه شعورشون اذیت کشیدم ولی خب دیگ باید بیخیال شد رفت چون اینا قدیمین تفکراتت قدیمیه ولش کن

هرکی پدر مادرش یه‌جوریه یعنی هرکس به اندازه شعور باباش و مادرش اذیت و راحتی کشیده منم به اندازه شعور ...

حرفتون درسته ولی پدر و مادر من جدا از قدیمی بودن دیکتاتور هم بودن که اصلا نمیخوام حرفی ازشون بزنم...

ببخشید هم بحث بی ربط باز کردم...

انشالله خدا همیشه بهتون شادی و سلامتی بده و این روز جمعه هم یروزی از تقویم حذف شه 😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی