2777
2789
عنوان

سریال بازنده رو نبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 49 پست
پنج دقیقه نگاه کردم دیدم تایپ من نیست کلا ندیدم بسکه خودمون اعصاب درست درمون داریم این فیلما هم‌میسا ...

افعی تهران چی؟؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
همون دزد بچه با آوا همدست بوده حالا آوا و بهمن نوچه منصور بودنببین قسمت آخر رو ببینی همه چی رو میفهم ...

اها اون یارو رو ک دیده بودم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه منصور رفت قشنگ بود؟!بازی عالی کارگردانی خوب اما در نهایت باید منصور دستگیر میشد این همه قتل و ...

هر کسی یه سلیقه ای داره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آره آوا بد داداشش رو کشت پارسای بیچارهههه....

ارررره🥲🥲

وقتی فهمیدم کاوه خیانت کرده کلی فحشش دادم🤣

ونوس حالش گرفته شد؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یجایی نوشته بود چن سال تربیت درستو یکی از این سریال‌های بی ضابطه می‌تونه براحتی خراب بکنه

آره آفرین چه جمله ی خوبی 

آدم باید تو انتخاب فیلم و سریال دقت کنه

خب قرار نیست اخر همه فیلما ب خوبی و خوشی تموم شه  فعلا قسمت اخرشو ندیدم 

همینکه بچه ب مادرش رسیده خوبه و کاوه چرا خودکشی کرد؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ارررره🥲🥲وقتی فهمیدم کاوه خیانت کرده کلی فحشش دادم🤣ونوس حالش گرفته شد؟

کاوههه اصلا خیانت نکرده بود🥲

آش نخورده و دهن سوخته

حتی اوا هم نکشته بود اما رفت قتل را گردن گرفت

چرا؟ چون منصور گفت برو خودت رو لو بده و بگو من اوا رو کشتم تا بچه رو پس بدم (منصور با یه تلفن دیگه و با تغییر صدا گفته بود)

خب قرار نیست اخر همه فیلما ب خوبی و خوشی تموم شه فعلا قسمت اخرشو ندیدم همینکه بچه ب مادرش رسیده خوب ...

کاوه خیانت نکرده بود اما برای اینکه دروغش لو نره گفت خیانت کردم.

کاوه اوا هم نکشته بود ولی منصور با تغییر صدا بهش زنگ زد گفت بچه میخواد برگرده برو بگو من اوا رو کشتم و خودت رو لو بده!

این هم رفت خودش معرفی کرد ارغوان فهمید رفت باهاش حرف زد دیگه اینم رفت خودکشی کرد!

کاش خودکشی نمی‌کرد حداقل داستان یکم بهتر میشد.

کاوههه اصلا خیانت نکرده بود🥲آش نخورده و دهن سوختهحتی اوا هم نکشته بود اما رفت قتل را گردن گرفتچرا؟ ...

خود کاوه اعتراف کرد

وقتی زنش گوشی رو پیدا کرد

خود کاوه اعتراف کردوقتی زنش گوشی رو پیدا کرد

نه دیگه تو این قسمت آخر گفت برای اینکه ارغوان نفهمه من بچه رو دادم به دزده و چیزی لو نره دروغ رو گفت.

قسمت آخر رو ببین کل فیلم رو متوجه میشی

کاوه خیلی ساده بود خیلی

خب ژانرش اینه خواهر من چه کار کنن

میتونستی نبینی عزیز من 

ژانر جنایی اکثرا کشتاره توی همه جای دنیام همینه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

با چیزی بنام  ژانر آشناییت داری؟😐

خب فیلم جنایی معمایی بود معلومه که توش کشت و کشتار و اعصاب خوردیه خب تو برو ژانر رمانتیک موزیکال نگاه کن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خب ژانرش اینه خواهر من چه کار کننمیتونستی نبینی عزیز من ژانر جنایی اکثرا کشتاره توی همه جای دنیام هم ...

عزیزم ما هر روز شاهد قتل و جنایت های زیادی هستیم.

وقتی آمار خشونت در کشور ما بالاست

چه اصراری هست که این نوع فیلم و سریال ها ساخته بشه!

اون هم تولید زیاد...

من نمی‌دونستم نصف بازیگراش قراره اینطوری بمیرن و کرده نگاه نمی‌کردم.