2777
2789
عنوان

سریال بازنده رو نبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 49 پست
با چیزی بنام ژانر آشناییت داری؟😐خب فیلم جنایی معمایی بود معلومه که توش کشت و کشتار و اعصاب خوردیه ...

عزیزم ما هر روز شاهد قتل و جنایت های زیادی هستیم.

وقتی آمار خشونت در کشور ما بالاست

چه اصراری هست که این نوع فیلم و سریال ها ساخته بشه!

اون هم تولید زیاد...

من نمی‌دونستم نصف بازیگراش قراره اینطوری بمیرن و کرده نگاه نمی‌کردم.

این هم گذاشتم کسایی که خواستن ببین حواسشون باشه.

نه دیگه تو این قسمت آخر گفت برای اینکه ارغوان نفهمه من بچه رو دادم به دزده و چیزی لو نره دروغ رو گفت ...

مگه کاوه بچه رو داد ب دزده😱

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما هر روز شاهد قتل و جنایت های زیادی هستیم.وقتی آمار خشونت در کشور ما بالاستچه اصراری هست که ا ...

عزیز من ژانرش ژانررررر 

نمیتونن تو فیلم جنایی لاو بترکونن که 

من خودم عاشق ژانر جنایی و وحشتم 

امار قتل تو همه جای دنیا بالاس خب خیلیا میتونن یا نبینن یا اگه دیدن مدیریت کنن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

عزیزم ما هر روز شاهد قتل و جنایت های زیادی هستیم.وقتی آمار خشونت در کشور ما بالاستچه اصراری هست که ا ...

چه ربطی داره اتفاقا ایران تو زمینه سریالهای جنایی خیلی ضعیف عمل کرده و سریالای کمی ساخته کلن وقتی جنایی میبینی باید انتظار این سکانسارو داشته باشی روحیه ات نمیخوره نبین همون اولشم هشدار گذاشته بودن و اینکه بنظرم بازنده یکی از بهترین سریالای جنایی ایرانی بود که دیدم و از فیلمنامه و کارگردانیش لذت بردم و مضخرف تموم نشد

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

پنج دقیقه نگاه کردم دیدم تایپ من نیست کلا ندیدم بسکه خودمون اعصاب درست درمون داریم این فیلما هم‌میسا ...

هیچ کدومو ندیدم. ازین مدل فیلما خوشم نمیاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تا وقتی این دست سریال ها مخاطب داره ومردم با خریداری ودیدن شون ازش استقبال می کنن سازنده به کارش ادامه میده.مردم باید تماشا نکنند تا آمار فروشش پایین میکشه.لطفا هر چرندی رو غذای روح مون نکنیم.ممنون از تاپیک مفیدتون

تا وقتی این دست سریال ها مخاطب داره ومردم با خریداری ودیدن شون ازش استقبال می کنن سازنده به کارش ادا ...

واقعا متاسفم واسه جنبه پایین مردم ایران شماها از اون آدمایی هستیم که دوست دارین همه به سلیقه و نظر شما عمل کنن خب دوس نداری نگاه نکن کی به تو گفته میتونی واسه مردم باید نباید تعیین کنی؟

واقعا متاسفم واسه جنبه پایین مردم ایران شماها از اون آدمایی هستیم که دوست دارین همه به سلیقه و نظر ش ...

حالا دعوا نکنید عزیزم.

هر کی یه سلیقه داره 

منم این رو گذاشتم تا کسایی که ندیدن حواسشون باشه و مدیریت کنند.

طرف ۴ نفر رو کشت و رفت!آب از آب تکون نخورد!

چون واقعیت مثل صداسیما نیست که آخر فیلم آدم بدا بدبختن آدم خوبا خوش و خرم زندگیشون روال میشه زندگی همینه

فیلم خیلی خوبی بود اتفاقا قرار نیس همیشه آخر فیلم خوب تموم‌ شه و حق به حقدار برسه اتفاقا وضع واقعیه ...

واقعا پلیسه عقب بود!

اما خب منصور هم خیلی زرنگ بود ؛ مارمولک به معنای واقعی 

منصور عجب مخی بوده یه جا فقط سوتی داد که دیگه دیر بود و رفت 

حالا دعوا نکنید عزیزم.هر کی یه سلیقه داره منم این رو گذاشتم تا کسایی که ندیدن حواسشون باشه و مدیریت ...

والا دعوا ندارم فقط نمیدونم چرا بعضیا به خودشون اجازه تعیین تکلیف میدن

کسیم که میخواد فیلم ببینه یه نگاه به خودش بندازه یه نگاه به ژانر سریال میتونه به راحتی تصمیم بگیره