2777
2789
عنوان

سریال بازنده رو نبینید

459 بازدید | 49 پست

۱۱ هفته وقت خودم رو حروم کردم!

توی سریال ما را با انواع قتل و کشتار آشنا کردند.

تو کل سریال حجم زیادی از ترس و استرس و خشونت به مخاطب انتقال دادند.

هر چی آدم بود رو به شیوه‌های وحشتناک کشتند

در نهایت قاتل اصلی فرار کرد!

وای چقدر راحت ؛ طرف ۳ نفر آدم کشت اما راحت فرار کرد و رفت!

خاک تو سر کارگردان و کسی که مجوز به این سریال داد.

لطفاً نبینید حواستون باشه بچه هاتون هم نبینند

امروز قسمت اخرشه؟ 

قاتل کی بود

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای بابای ارغوان ؛ منصورنکبت رفت پاریس.پلیس آخر داستان فهمید

بخدا از اول فیلم فهمیدم کار خود نکبتشه

بچه رو پس داد؟ 

مرتیکه عقده ای

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

پنج دقیقه نگاه کردم دیدم تایپ من نیست کلا ندیدم بسکه خودمون اعصاب درست درمون داریم این فیلما هم‌میسازن مسخره ها اون از پوست شیر بعدش زخم‌کاری بعد سقوط بعد داریوش بعد بازنده و گردن زنی 

یکی از اون یکی بیخود تر

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
آره پس داد.وقتی رفت فرودگاه گفت بچه رو ببرید.بهمن و آوا رو کشتبعد هم کاوه خودکشی کرد

بهمن کی بود؟ 

کاوه چرا خودکشی کرد😐😐😐

پنج دقیقه نگاه کردم دیدم تایپ من نیست کلا ندیدم بسکه خودمون اعصاب درست درمون داریم این فیلما هم‌میسا ...

گردن زنی من از قسمت 8 یا 9 ول کردم

همش کاراشون تکراری بود

پنج دقیقه نگاه کردم دیدم تایپ من نیست کلا ندیدم بسکه خودمون اعصاب درست درمون داریم این فیلما هم‌میسا ...

آره بابا من چون از قسمت اول دیدم سر کنجکاوی ادامه دادم.

اما دیگه قسمت آخر فوق العاده افتضاح بود حالم بد شد اینقدر صحنه قتل و خون دیدم

ما خودمون کم بدبختی داریم افسردگی هم الان همه دارند میام سریال ببینیم بدتر میشه 

آره بابا من چون از قسمت اول دیدم سر کنجکاوی ادامه دادم.اما دیگه قسمت آخر فوق العاده افتضاح بود حالم ...

داداش اوا خیلی بد مرد

پارسا رو هم ک کشتن ناراحت شدم

اتفاقا خیلی قشنگ بود قشنگم تموم شد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بهمن کی بود؟ کاوه چرا خودکشی کرد😐😐😐

همون دزد بچه با آوا همدست بوده 

حالا آوا و بهمن نوچه منصور بودن

ببین قسمت آخر رو ببینی همه چی رو میفهمی کل فیلم تو قسمت اخره

اتفاقا خیلی قشنگ بود قشنگم تموم شد

اینکه منصور رفت قشنگ بود؟!

بازی عالی کارگردانی خوب اما در نهایت باید منصور دستگیر میشد این همه قتل و خون و کثافت دیدیم تهش بشه این