2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بگید چیکار کنم

82 بازدید | 6 پست

من میخام نامزد شم

بعد با نامزدمم تو رابطه بودم

الان چیزی ک هس اینه که نامزد من تو بچگی پدرشو از دست داده و خودش سرپرست مادرشه 

الان خواهراش متاهلن و هرروز خونه پدرشونن خب نامزد منم خرجشونو میده دیگه یعنی ۵روز اونجان...

بعد میگه ما چون پدرمون تو بچگی فوت شده خیلی بهم محبت داریمو ازین حرفا...

خونه خودش طبقه پایین خونه مامانشه میشه راهنمایی کنید من بهش بگم بره یجای دیگه خونه بگیره یا چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت وضع مالیش چطوره؟

خوب همسرت بگو بهشون بگه هرماه خودشون ی مبلغی رو بفرستن برا مادرت که اونم خوراکی و..بگیره

یا خودشون بیارن

پول روی هم بزارن هرماه وسیله هایی ک خودشون میخورنو بگیرن والا خیلی بی انصافن بجای که حامی مادرشون باشن...

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بعد از الان طی کن باهاش 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

به هیچ عنوان قبول نکن..از الان معلومه که متعصب به خونواده هست...اگه وضع مالیش خوبه کاری ندارم ..اما ...

طی کردن این مساله هم فایده ای نداره...به هر حال اونا میان و این رفت و آمد بین اونا شکل گرفته و تو نمیتونی تغییر بدی

.حالا گیریم تغییر دادی از الان باید دشمنی و تیکه هاشونو تحمل کنی..از طرفی نامزدت هم علی الظاهر طرف اونارو میگیره  و تو باید پاسوز بشی