2777
2789
عنوان

بعد از سقط درد داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 42 پست

عزیزم منم سقط کردم حالم خیلی بد بود اخرشم انقد خونریزی داشتم بعد بیست روز رفتم کورتاژ باقی مونده داشتم . همون روز ک سقط کردم تا دوروز درد دلشتم بعدش کورتاژ شدم بی حسی ک زدن کمرم ناقص شدم هنوز کمردرد دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حتما برو دکتر احتمالا عفونت شدید داری نباید اینجوری باشه خونریزیت

والا من هییییچ هیییییچ دردی نداشتم   نمیدونم چی میگی  طناب زدم پریدم یه چیزی اومد بعدم یه ذره خون و بعدم‌خون قطع شد و تمام 

عزیزم منم سقط کردم حالم خیلی بد بود اخرشم انقد خونریزی داشتم بعد بیست روز رفتم کورتاژ باقی مونده داش ...

فکر نکنم چیزی مونده باشه یک تیکه لخته خون خیلی بزرگ ازم دفع شد

آره دارم مرسی عزیزم از راهنماییت یک دنیا ممنون

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده عزیزم.منم ناخواسته باردارشدم واقعا قرص اضطراری خورده بودم اما تقلبی بود. مجبور به سقط شدم. گاهی گریه میکنم براش .دیگه اون زن سابق نشدم

خب گلم منم همینجور یه لخته خیلی بزرگ ببخشید با کلی لخته سفیدی، دفع کردم چن روز بعدم دوباره چقد لخته .. بعد بیست روز ک خونروزی ادامه داشت رفتم دکتر گفت باقی مانده ۴ سانتی داری باید بری کورتاژ

اگه قرص خوردی طبیعیه

من خودش سقط شد بعد سقط انگار زنده شدم قبلش درد زایمان داشتم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
امیدوارم خدا به دلت آرامش بده عزیزم.منم ناخواسته باردارشدم واقعا قرص اضطراری خورده بودم اما تقلبی بو ...

قربونت برم بعضی وقتا مجبوریم پارو دلمون بزاریم و عاقلانه تصمیم بگیریم اصلا عذاب وجدان نداشته باش

منم اول یه تیکه بزرگ دفع شد بعد ۲تا کوچیک .بعد دوهفته قطع شد اما حواسم نبود چیز سنگین بلند کردم به خونریزی افتادم بعد یه تیکه دیگه حالت لخته دفع کردم...

اگه قرص خوردی طبیعیهمن خودش سقط شد بعد سقط انگار زنده شدم قبلش درد زایمان داشتم

واقعا حال منم خوب شده تهوع همه چیز تموم شد فقط این درد امیدوارم زود تموم بشه فردا باید برم سر کار