2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربه دعای علقمه داشتن

38 بازدید | 4 پست

من خیر شر کسیو نمیخام 

اما یه مرده هس همش میخاد من بترسونه

اعتماد به نفس منو بگیره 

بهم آسیب بزنه 

فکرمو درگیر کنه

زجر بکشم

اگ دعای علقمه بخونم ینی دست از سرم برمی‌داره؟ 

دخترای پایین شهر بیشتر بوی معرفت میدن✨

قرآن. دعا. زیارت عاشورا..خوبه. مگه شهر هرته بترسونه. تو هم ببین چه کار بایسته ای لازمه انجام بده. پلیس. دادگاه. پدر و برادرت برا همین موقع هاست. در مقبل کسی بترسی اون بیشتر این کارو انجام میده

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

قرآن. دعا. زیارت عاشورا..خوبه. مگه شهر هرته بترسونه. تو هم ببین چه کار بایسته ای لازمه انجام بده. پل ...

من از همه جاااا بلاکش کردم

ازش فاصله گرفتم اصلا بهش بدی نکردم 

ولی اون بیمار روانیه باید درمان شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از همه جاااا بلاکش کردمازش فاصله گرفتم اصلا بهش بدی نکردم ولی اون بیمار روانیه باید درمان شه

شما ازش تحت عنوان مزاحمت برین دفتر خدمات قضایی شکایت کنین. یک بار بیاد دادسرا دیگه تا 15کیلونتری ات نزدیک نمیشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

شما ازش تحت عنوان مزاحمت برین دفتر خدمات قضایی شکایت کنین. یک بار بیاد دادسرا دیگه تا 15کیلونتری ات ...

اگر میتونستم برم ک حسابشو می‌رسیدم 

بدبختش میکردم حیف ک دستم بنده