2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر پسرا دوست دارن

نه ربطی به حنسیت نداره من هانیبال و شرلوک و سوپر نچرال و دیدم عالی بودن ولی این خسته کنندست میخام بببینم بعدش جذاب میشه؟اصن کجاش جذابه؟

خدایا شکرت ❤️
بیشتر پسرا دوست دارن

وای دقیقاااا

منو شوهرم از یمانی ک نامزد بودیم تا الان ک دوسال گذشته دیگ عروسی کردیم تا بهش میگم چی ببینیم‌میگه بریکینگ بد 

تا حالاعم‌ندیده بودش الان موفق شده ریخته رو فلش شبا نگاه میکنیم😂 اصن جالبم نیس واسم

نه ربطی به حنسیت نداره من هانیبال و شرلوک و سوپر نچرال و دیدم عالی بودن ولی این خسته کنندست میخام بب ...

اگه فیلم اکشن دوست داری وایکینگ رو ببین خیلی خوبه 

حالا اینام که تو میگی اکشن نیستن زیاد 

بریکینگ بد رو من ندیدم

شاید فصلای اولش خیلی زیاد هیجان انگیز نباشه ولی از حدود فصل ۳ و ۴ چنان جالب و هیجان انگیز میشه که اصلا دلت نمیخواد تموم شه

اگه حوصله کنی تا آخرش اون موقع میفهمی چرا بهش میگن برترین سریال جهان

وای دقیقاااامنو شوهرم از یمانی ک نامزد بودیم تا الان ک دوسال گذشته دیگ عروسی کردیم تا بهش میگم چی بب ...

اره معمولا خانوما فیلم جنایی و اکشن دوست ندارن 

حالا ترسناک رو بگی باز یچیزی واسه هیجانش ولی اکشنو اینجور چیزارو اصلا

خیلی قشنگه مخصوصا با شروع فصل دو جالبتر میشه من الان رسیدم‌ فصل ۵ قسمت ۱۱ دیگه تقریبا تمومه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره معمولا خانوما فیلم جنایی و اکشن دوست ندارن حالا ترسناک رو بگی باز یچیزی واسه هیجانش ولی اکشنو ای ...

اره دقیقا

مثلا سریال سرقت پول یا خانه کاغذی رو دیدیم اون واقعا قشنگ بود ولی این اندازه اون جالب نی