2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

6سال و نیم توی یه خونه باهاش زندگی کردم. الان هم توی یه کوچه زندگی می‌کنیم ولی ماه تا ماه نمیرم خونه‌ش.

اصلا عصبی میشم می‌بینمش. قبل از مستقل شدن به فکر طلاق بودم از بس اذیت بودم. 

من6سال و نیم توی یه خونه باهاش زندگی کردم. الان هم توی یه کوچه زندگی می‌کنیم ولی ماه تا ماه نمیرم خو ...

پس فکنم منم ک فقطوهرروزتقریبا میریم 

اگ ی عروسی مشکلی نداشته باشه و تقریبا خوب باشن باهاش بنظرت چ وقتا بره خوبه

پس فکنم منم ک فقطوهرروزتقریبا میریم اگ ی عروسی مشکلی نداشته باشه و تقریبا خوب باشن باهاش بنظرت چ وقت ...

خداروشکر که مشکلی نداری. 

نمیشه برا همه یه نسخه پیچید.

مثلا مادرم رابطه‌ش با زنداداشم خیلی خوبه. چند روز چند روز میان خونه پدرم می‌مونن. شبم می‌خوابن و خداروشکر مشکلی ندارن. 

به نظرم اگه دیدی با هرروز رفتن محبت و احترامشون نسبت بهت کم نمیشه برو. 

خداروشکر که مشکلی نداری. نمیشه برا همه یه نسخه پیچید. مثلا مادرم رابطه‌ش با زنداداشم خیلی خوبه. چند ...

ن ازروز اول همونطور بودن ک هستن 

نریم انقد  ناراحت میشن واسه همین مجبور میشم برم

۵ ماهی میشه که نرفتم

قبلش هم دو سه هفته یک بار اونم فقط با همسرم

دلیلش هم خیلیی فتنه گره..تیکه فراووون

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
ن ازروز اول همونطور بودن ک هستن نریم انقد ناراحت میشن واسه همین مجبور میشم برم

ببین اینکه میگی مجبور میشم خوب نیست. توروخدا توی زندگی مشترک هیچیو به خودت اجبار نکن. وگرنه به مرور چنان به اعصابت فشار میاد که زندگی به کامت تلخ میشه. 

اگه اذیتی به مرور کم کن رفت و آمدتو. هم اونا عادت می‌کنن هم خودت اذیت نمیشی. 

ببین اینکه میگی مجبور میشم خوب نیست. توروخدا توی زندگی مشترک هیچیو به خودت اجبار نکن. وگرنه به مرور ...

اره افرین این حرفت قشنگ عادت میکنن

قبلا بیشتر میرفتم ی روز نمیرفتم مادرشوهرم میگفت پ کجایی نیستت

بعد کم کردم دیگ عادت کرد 

از ی لحاظم دوستداشتم مثل بقیه نباشم 

ولی همین الانم وقتی دیر برم میزنگ پ کجایی 

البته ازحق نگذریم وقتی مریض میشم با اینک پیره غذادرست میکرد برام

اره افرین این حرفت قشنگ عادت میکننقبلا بیشتر میرفتم ی روز نمیرفتم مادرشوهرم میگفت پ کجایی نیستتبعد ک ...

مسلما خودت خوبی که اونا هم خوبن. ولی هر چیزی اندازه‌ای داره. مثل من نشو که الان توی کوچه می‌بینمش اعصابم می‌ریزه بهم🤦‍♀️