2777
2789
عنوان

استاد عقب مونده فکر‌ کرده من ازش خوشم اومده بیاید تعریف کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 37 پست
بنظرت چرا کسی من و به چشم کیس مناسب نمیبینه منو به دیگران معرفی کنه این مردها چرا اینحورین ..یعنی من ...

چون شما به راحتی وا نمیدی از این موضوع ناراحتن. از دختر سنگین و رنگین که حساب نمیبرن، چون که هرکاری که بخوان براشون انجام نمیدن، مطمئن باش اگه شمام مث اونا وا بده بودی کلی کیس مناسب الان براتون ریخته بود بیرون منتظرت بودن. ازدواج هم سعی کن درستو به اتمام برسونی، چونکه وقتی همسر میشی دیگه معمولا شوهرا اجازه نمیدن زنشون ادامه تحصیل بده. خیالت راحت وقتی درس بخونی دستت تو جیب خودت باشه، به خاطر پول و شعورتم که شده کلی کیس مناسب برای ازدواج برات پیدا میشه. ❤

درخواست دوستی نده ممنون❤

چون شما به راحتی وا نمیدی از این موضوع ناراحتن. از دختر سنگین و رنگین که حساب نمیبرن، چون که هرکاری ...

من الان۲۹ سالمه ۳سال دیگه درسم تموم میشه نزدیکه ۳۲-۳۳ سالمه پس کی باردار شم سنم بره بالا یکم سخت میشه 

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان۲۹ سالمه ۳سال دیگه درسم تموم میشه نزدیکه ۳۲-۳۳ سالمه پس کی باردار شم سنم بره بالا یکم سخت میش ...

نه گلم. چرا سخت باشه اصلا کی این حرفو زده؟؟؟ من توی آرایشگاه یه خانمو دیدم 51 سالشون بود قصد بارداری داشتن، باورت میشه؟ 

غم به دلت راه نده بابا

درخواست دوستی نده ممنون❤

نه گلم. چرا سخت باشه اصلا کی این حرفو زده؟؟؟ من توی آرایشگاه یه خانمو دیدم 51 سالشون بود قصد بارداری ...

سنم بره بالا فک میکنم دیگه پیر میبنن آدم و نمیدونم بازم .. شما خودت چند سالتونه ازدواج کردید بچه دارید ؟

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

سنم بره بالا فک میکنم دیگه پیر میبنن آدم و نمیدونم بازم .. شما خودت چند سالتونه ازدواج کردید بچه دار ...

من 36 سالمه، 21 سالم بود ازدواج کردم، دخترم 12 سالشه

درخواست دوستی نده ممنون❤