2777
2789
عنوان

حالم بده میشه بیاین😭

91 بازدید | 10 پست

حس خیلی بدی دارم..دلم تنگه..حس نا امنی و ترس دارم نمیدونم چرا

حس میکنم تو این دنیا و تنگ تاریک یکی دنبالمه همش ترس دارم همش دلهره و کابوس 

حالم خیلی بده دلم شور میزنه از استرس نمیدونم چیکار کنم

همش دلم شور میزنه و بی قرارم ..مخصوصا تو تنهایی حتما باید چند نفر پیشم باشن و حرف بزنیم 

توروخدا بگید چیکار کنم مثل دیوونه ها شدم دارن دق میکنم😭😭دیگه نمیتونم تحمل کنم حالم بده

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

عزیزم برو سریال خوب دانلود کن بشین ببین فکرتو درگیر این چیزا نکن.ی چیز هنری یا کاره دستی درست کن .مثلا گلدوزی یا کاموا بخر برا خودت هرچی دوست داری بباف فقط یچیزی باشه که حواستو تمرکزتو پرت کنی بزاری روش بجای فکر کردن رو اون چیزای ترسناک .یا برو بیرون قدم بزن.برو آسمونو نگه کن.پازل 1000 تیکه یا 500 تیکه بخر بشین حل کن /.چون ترس مثل خوره میمونه هرچی بهش فکر کنی و بها بدی اون ترس برات بزرگ تر میشه .

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
عزیزم برو سریال خوب دانلود کن بشین ببین فکرتو درگیر این چیزا نکن.ی چیز هنری یا کاره دستی درست کن .مث ...

میدونی حس ترس دارم...مثلا ینفر الان کنارم بشینه سریع وابستش شدم بخواد بره دلم میگیره حس بدی بهم دست میده دوست دارم همیشه یکی پیشم باشه و باهام صحبت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی حس ترس دارم...مثلا ینفر الان کنارم بشینه سریع وابستش شدم بخواد بره دلم میگیره حس بدی بهم دست ...

من قبلا دانشگاه میرفتم تو خوابگاه با دوستام بودم اما الان که دیگه نمیرم تو خونه تنهام بیشتر وقتا سعی میکنم حواسمو پرت کنم تا دلم تنگ نشه یا برم بیرون هوا بخورم یا هرکاری که حالم بهتر بشه.منم دلم خیلی تنگ میشه ولی خب اینجوری خودتو اذیت میکنی گلم.سعی کن وابستگیتو کم کنی .بیشتر رو زندگی خودت تمرکز کن سعی کن حال خودتو خوب کنی 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
من قبلا دانشگاه میرفتم تو خوابگاه با دوستام بودم اما الان که دیگه نمیرم تو خونه تنهام بیشتر وقتا سعی ...

ممنونم از همدردیت گلم💖

اصلا نمیشه واقعا دارم دیوونه میشم نمیتونم این حجم غمو تحمل کنم

مگه یه آدم چقدر کشش داره ؟ میشه بدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ارتباطاتت با خداچجوریه نماز بخون ارامش قلبته

خوبه خیلی دل رحم و مهربونم اما نماز نمیخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخون ارامششوبعذ میفهمی الان بلند شو وضو بگیر بخون

فک میکنم خدا منو دور انداخته اینطوری که اصلا نمی بینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم از همدردیت گلم💖اصلا نمیشه واقعا دارم دیوونه میشم نمیتونم این حجم غمو تحمل کنممگه یه آدم چقدر ...

سلامت باشی .الهی خدا دلتو بزرگ کنه .پر از آرامش و شادی تا جای هیچ غمی تو دلت جا نگیره