2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط با خانواده نبین😂😂

اع صحنه داره؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

چرا دارک من تا نصفش دیدم بی محتوا بود ادامه ندادم ولی میشه اخراشو بگو

بگو تا کجا دیدی

اونجارو دیدی رفت اژانس با مردی که تو رستوران دیده بود اومدن خونه پیرزنه

رقصیدن و م.شروب خوردن و رفتن حموم

پیرمرده قرص جنسی خورد سکته کرد مرد

زنه هم تو حیاط دفنش کرد

خستم .

من حس بدی داشتم اخرش یه حس چندش

کاش متناسب با سنشون خیلی بهتر و عاقلانه تر شروع و عاشقانه با یه جشن تموم میشد و تبدیل میشد به یه الگوی پاک و ساده برای هم سن و سالهاشون و حتی جوون ترا

خیلی وقته فیلم و سریالهای ایرانی دیگه الگو نیست سازنده نیست ، راه گشا نیست ، فقط بلده اخرش بیننده رو مچاله کنه تا بگه این یعنی حس برتر

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مضخرف. الکی الکی براش بهبهه وچهچه میکنن چون بدون مجوز ساخته شد و بدون سانسور بود و گرنه هیچ موضوع مف ...

دقبقا بنظر منم

بی ادبیم بود من با نامزدم دیدم خجالت کشیدم😂😂

خستم .
مضخرف. الکی الکی براش بهبهه وچهچه میکنن چون بدون مجوز ساخته شد و بدون سانسور بود و گرنه هیچ موضوع مف ...

چرا اینکه سالمندان هم زندگی میخوان باید زندگی کنن ازدواج کنن عشق بورزن تنها نباشن.

چرا اینکه سالمندان هم زندگی میخوان باید زندگی کنن ازدواج کنن عشق بورزن تنها نباشن.

ببخشیدا ولی زنه دنبال رابطه بود هی به مرده تو نونوایی نزدیک میشد

از هشق دور سده بود به سمت هوس رانی رفته بود فیلم

خستم .