2777
2789
عنوان

دلم خونه هزار متری میخواد

133 بازدید | 12 پست

چندسال تو ۱۰۰۰ متری بودم حالا اومدم تو خونه ۳۰۰ متری خودم. جام خیلی تنگه.

اونموقع خیلی زندگیم لاکچری تر بود فامیلهام میومدن جمع میشدیم دور هم خیلی بهمون خوش میگذشت خودم الکی هی افتادم زیر پای شوهرم که بریم یه خونه جمع و جور تر و خونه ای که مال خودمون باشه ولی حالا پشیمون شدم هر چی هم میگردم ۱۰۰۰ متری برا اجاره نیست تو شهرمون باید تا تابستون صبر کنم😢😢😭😭

شوهرم گفته هر جور شده پیدا میکنم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخته تمیز کردنش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اون وقت من بیست سال تویه خونه28متری زندگی کردم

قربونت برم خدا مگه من بنده ی تونیستم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
😒اگه یه خونه ۶۰ الی ۷۰ متری از خودم داشتم خدارو بی نهایت شکر میکردم

همین دیگه خواهر مابه گم راضی میشیم خدا هم نمیده 700متربخواه شاید70بده بهت

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بخدا یه دوست دارم همیشه بیشترینهارو از خدا میخاد ماشین چنتا چنتا 

خونه لوکس 

همه چیز  لوکس خدام بهش میده ماشالله

من همیشه کمترینهارو قانع بودم نداد قربونش برم🤣

دلت رو بزرگ کن 

از خدا با تمام وجودت بخواه بهترش رو بهت میده

یه جای بزرگتر رهن کن حالا نیازی نیست حتما تو خونه ی خودت زندگی کنی هر جا پول بدی انگار مال خودته من هم ندارم ۱۰۰۰ متری بخرم رهن و اجاره میکنم حالا مال خودم نباشه مگه چند سال زنده م که اونجوری که دوست دارم زندگی نکنم.

دلت رو بزرگ کن از خدا با تمام وجودت بخواه بهترش رو بهت میدهیه جای بزرگتر رهن کن حالا نیازی نیست حتما ...

خونه ی خودم نبودگلم خونه پدر شوهرم بود 

الان اومدم مستاجری مشکلاتم بیشتر شد بخدا

خونه ی خودم نبودگلم خونه پدر شوهرم بود الان اومدم مستاجری مشکلاتم بیشتر شد بخدا

الهی خدا گره از مشکلاتت باز کنه

گلم سوره ی یس و زیارت عاشورا زیاد بخون عجیب تاثیرگذار هستن