لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 عنوان علت ورم غدد لنفاوی زیربغل تو شیردهی چیه کسی داشته 49 بازدید | 15 پست ؟؟؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹 امروز | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیانا1403 عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 393 منم دخترم اینجوری شده طفلی 3ماهشه مرهم سیاه میزنم خوب شده بخوردع چرکش و دراورده
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 منم دخترم اینجوری شده طفلی 3ماهشه مرهم سیاه میزنم خوب شده بخوردع چرکش و دراورده مرهم سیاه چیه میشخ بگید ؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 منم دخترم اینجوری شده طفلی 3ماهشه مرهم سیاه میزنم خوب شده بخوردع چرکش و دراورده دخترتون غدد لنفاویش ورم کرده یا خودتون؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لیانا1403 عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 393 مرهم سیاه چیه میشخ بگید ؟ از داروخانه تهیه کن یجور کرمه سیاهه
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 نزار سینه هات پر یشن یکیشو کلا نمیخوره اونیکیو که میخوره باز یکم ورم کرده درد میکنه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 از داروخانه تهیه کن یجور کرمه سیاهه بگم کرم سیاه میخوام؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لیانا1403 عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 393 شما خودت اینجور شدی یانوزادت؟ دردم داره آخه نوزاد من اصلا گریه نکرد لباسشو عوض کردنی متوجه شدم
mehrbaaaan عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 1276 یکیشو کلا نمیخوره اونیکیو که میخوره باز یکم ورم کرده درد میکنه ببینبدن پر از غدد لنفاوی هستاین زیر بغل بیشتر بخاطر سینه میتونه باشهاگه دردناکهه احتمالا زیاد شیر داخلش جمع شدهفک کنم حوله گرم بزاری خوبهسعی کن اونی ک نمیخوره رو خودت بدوشی
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 دخترم اخی عزیزم. علتش چیه؟ واکسن زده مگه؟ دکتر گفت از چیه؟ آزمایش اینا دادی ؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 ببینبدن پر از غدد لنفاوی هستاین زیر بغل بیشتر بخاطر سینه میتونه باشهاگه دردناکهه احتمالا زیاد شیر دا ... میزارم حوله اینا ولی فایده ای نداره گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
لوبیا۱۴۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2230 ببینبدن پر از غدد لنفاوی هستاین زیر بغل بیشتر بخاطر سینه میتونه باشهاگه دردناکهه احتمالا زیاد شیر دا ... میدوشم هیچی نمیاد خیلی زیاد نیس گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹