2777
2789
خارش دارم ترشحاتم عادی ولی خارشه خیلی بده هر از گاهیم یکم زیر دلم درد میگیره ولی بوی بد ندارم

خارش داری بشین تو اب نمک ولی بخاطر دل دردت حتما دکتر برو اب نمک به رفع خارش کمک میکنه درضمن عفونت قارچی پنهان میشه ولی بدنت مستعد میشه بهش هر وقتم حس کردی دوباره داری عفونت میکنی در جا یا تو اب سرکه یا تو اب نمک بشین شیرینیجاتم نخور 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل عفونت باکتریال نمیدونم ولی عفونت قارچی دلیلش رطوبته بخدا یکم لباس زیرت مرطوب بمونه میگیری سریع

من شاید روزی سه بار لباس زیر عوض کنم بخاطر همین حساس بودن 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خارش دارم ترشحاتم عادی ولی خارشه خیلی بده هر از گاهیم یکم زیر دلم درد میگیره ولی بوی بد ندارم

دکتر رفتی

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

عفونت برمیگرده ب خاطر اینکه داروها بیماریو ریشه کن‌نمیکنن فقط عفونتو خشک‌میکنن بعدی. مدت دوباره برمی ...

عزیزم شما که ازدواج کردی اگر عفونتتون قارچیه یه شیاف هست فیتوواژکس اونو میتونید استفاده کنید خودم مجردم ولی تعریفش شنیدم ولی از دکترتون بپرسید حتما و اینکه پروبیوتیک واژینال هم از دکتر بپرسید اگر تایید کردن فک کنم مثلا بتونین هفته ای ۲ تا بزارین پیشگیری میکنه بعد درمان که دیگه مبتلا نشین و پروبیوتیک اصلا عوارضی نداره شیمیایی نیست باکتریای مفیده ولی از دکتر بپرسین.

عزیزم شما که ازدواج کردی اگر عفونتتون قارچیه یه شیاف هست فیتوواژکس اونو میتونید استفاده کنید خودم مج ...

ممنونم گلم❤️

ی پماد واژینال کلوتریمازول و ی پماد خارش تریامسینولون ان ان دکتر بهم داد اونا رو استفاده کردم و تا ی مدت خوب بودم بعد از سه چهار ماه دوباره برگشته🤦🏻‍♀️

فلوکانازول خوردی عزیزم؟

آره ولی فقط همین نبود مترونیدازول و یه سری پماد و هیدروکسی زین و... آمپول 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

ممنونم گلم❤️ی پماد واژینال کلوتریمازول و ی پماد خارش تریامسینولون ان ان دکتر بهم داد اونا رو استفاده ...

فدات شم. وای ولی خیلی بده بخدا آخه چرا باید برگرده. کجای بدن اینجوریه این همه عفونت گلو سرماخوردگی فقط این عفونتا هی برمیگردن .. ولی یه متخصص زنان بهم گفت خیلیا اینجورین هعی میره میاد عفونته و خطرناکم نیست. ولی واقعا ازاردهندس.

فدات شم. وای ولی خیلی بده بخدا آخه چرا باید برگرده. کجای بدن اینجوریه این همه عفونت گلو سرماخوردگی ف ...

اره خیلی مزخرفههه😑

حالا من قبل ازدواج اینجوری نبودم بعدش اینجوری شدم الان زیر شکمم درد میگیره هر ازگاهی دیگ‌تصمیم دارم برم ی سونو بدم عفونته خطرناک نشده باشه