راستش من تازه عروسم ی مدت قبل یکی از فامیلای نزدیک برای اولین بار اومد خونمون نمیخوام کسیو مقصز قوذم این فقط یه حسه! کلی درمورد زندگیم سوال پرسید حقوق همسرم رابطه زناشویی حتی😑..و اینا خدارشکر ما زندگی خوبی داریم عاشقانه ازدواج کردیم بعد رفتن این خانم سه تا از وسیله های من بی دلیل شکست! بعد اون روز دیگ زندگی برای من زندگی نشد ی دعوای بزرگ تو خونمون شد همسرم تلوزیون شکست😑🥲ولی موضوع زیاد بزرگی نبود! از اون بعد همش جنگ همش دعوا هرکاری مثکنم صبوری میکنم تا درست بشه شدم حس میکنم از غصه و استرس الانه ک قلب وایسه😭💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دخترم هیچ موقع برا هیچکس از زندگیت نگو مادر یا ایه تول کرسی بنیته دفعه شر و بلاا بخوان دخترم بحق فاطمه زهرا خوشبختی به زندگیت باز گرده دخترم خدا رو قسم میدم به کوچکترین شهید کربلا عاقبت بخیر بشی دعای خیر سر راه زندگیت دخترم
مادر جان دخترم من جای مادر بزرگت مردا با زبون خوش با روی باز همیشه تو بدترین شرایط خوب میشن قول بهت میدم بزار همیشه تو زندگیت صبور باشی بحق چادر سوخته حضرت زینب چنان کنار همسرت خوش باشی ارزوی بهترینا رو برات دارم دورت بگردم دخترم نگران نباش
مادر جان دخترم من جای مادر بزرگت مردا با زبون خوش با روی باز همیشه تو بدترین شرایط خوب میشن قول بهت ...
چطور میتونم شخصب باهاتون صحبت کنم؟ حس خوبی بهم میدید انگار ک با مادر خودم صحبت میکنم شما تجربتون خیلی بیشتر از منه میخواستم چند تا سوال بپرسم ازتون اگه میشه راهنماییم کنید🥺