2777
2789
عنوان

تا حالا حس کردید زندیگتون چشم خورده چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 80 پست

منم عین تو دیشب نشستیم با همسرم عکسای گذشته رو دیدیم کلی گریه کردیم که چقد حالمون خوب بود 

یه باره زندگیمون پاشید تا فامیل فهمیدن البته ما هیچی نمیگفتیم الانم هرچی بپرسن فقط چس ناله میکنم 😢

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی ک از خوشیت گفتیمن با اینکه مجردم اگه یه روزی هم ازدواج کنم هیچوقتِ هیچوقت از خوشی هامون ...

بهترین کارو میکنی عزیزم من هیچپقت به گسی نمیگم نمیدونم چرا انروز لال نشدم نتونستم جلوی دهنمو بگیرم خیلی میترسم زندگیم خراب بشه😭کاش همسرم باهام حرف بزنه دارم دیونه میشم

والا این فرهنگ ایرانه بیشتر ! چون بقیه کشورها که اکثر مسلمانان هستن اعتقادی ندارن بهش . اگه اینجوریه ...

به اینکه قرن چند هستیم ربط نداره 

تو زندگی فرد میتونه آسیب های روحی جسمی یا اجتماعی داشته باشه 

مثلا برای من چندین بار اتفاق افتاده ک وقتی وسایل جدید خریدم و دوستم دیده همون وسایلم گم شده یا خراب شده 

یا اینکه خودم کلا دپرس شدم بی دلیل 

من کاملا معتقد هستم شاید خود تو ام دچارش شدی ولی خبر نداری

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

بهترین کارو میکنی عزیزم من هیچپقت به گسی نمیگم نمیدونم چرا انروز لال نشدم نتونستم جلوی دهنمو بگیرم خ ...

سعی کن یجوری باهاش آشتی کنی دعا اینا هم بخون خدا مشکلت رو حل کنه و از این ب بعد راز دار باش تا کسی رو زندگیت زوم نکنه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

به اینکه قرن چند هستیم ربط نداره تو زندگی فرد میتونه آسیب های روحی جسمی یا اجتماعی داشته باشه مثلا ب ...

اینا همش ساخته ی تفکرات باطل آدمه مثلا من هر روز توسط ادم های مختلفی دیده میشم . حالا یه بار یه اتفاق بدی بیوفته باید ربط بدم به نگاه یکی؟

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

تو خونه رو بگرد دعا یا طلسمی نذاشته باشن براتون

البته قبلش منطقی فکر کن ببین ریشه مشکلات تون چیه اگر دلیل عقلانی براش پیدا نکردی دنبال طلسم تو خونه بگرد، من به این چیزا اعتقادی نداشتم تا تو زندگی اطرافیانم دیدم... متوجه شدم اینکه من به چیزی باور نداشته باشم دلیل به عدم وجودش نیست

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

یه چیزی بگم شاید باورش سخت باشه برات منو همسرم ۳ماهه عروسی گرفتیم تو این ۳ ماه شاید شبی نبود که ما باهم دعوا نکنیم نه جرو بحث در حدی که جاشو عوص می‌کرد همسرم یه بار الکی الکی با دستش زد کنار پیشونی ام اینگار صد نفر زدن تو چشمم تا ۲ هفته کبود و ورم داشت

من تو این ۳ ماه خونه داریم هیچی نفهمیدم همش دعوا همش قهر سردرد های همیشگی باهام بود هرروز😔تا اینکه یه شب خیلی از دنیا نا امید شدم خیلی پیش خدا گلگی کردم سوره واقعه خوندم و گفتم خودت بین منو همسرم بگیر و برام امکان پذیر نبود که از اون شب اینگار یه رویه دیگه زندگی اتفاق افتاد رابطمون جوری خوب شد که طاقتمون واسه هم نمیاد سردرد دیگه ندارم من به چشم خودم به طلسم و چشم زخم و همه از اون روز ایمان آوردم 

آره اعتقاد دارم از هفته پیش همخون مریض شدیم اصلا حال و حوصله ندارم ، زیاد آیه الکرسی و ناس و فلق بخو ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت بخدا ما هم هم من هم همسرم دو هفتس مریضیم اشتها صفر😭

اینا همش ساخته ی تفکرات باطل آدمه مثلا من هر روز توسط ادم های مختلفی دیده میشم . حالا یه بار یه اتفا ...

نگاه نه

اون حسرته ک میگم .

تو نشستی با کسی حرف میزنی از آرامش زندگیت و امنیت و آرامش روحی و روانی و تامین مالی..

و احتمالا همون طرف هم از همون جهات کمبود داشته باشه از ته دل حسرت بکشه همین آه و ناله ش زندگی تو رو نابود میکنه کلا هرچیزی ک براش آشکار شده باشه از زبون تو آسیبش هم برمیگرده .

من هرچی بگم قبول نمیکنی پس یه بار امتحان کن