2777
2789

راستش من تازه عروسم ی مدت قبل یکی از فامیلای نزدیک برای اولین بار اومد خونمون نمیخوام کسیو مقصز قوذم این فقط یه حسه! کلی درمورد زندگیم سوال پرسید حقوق همسرم  رابطه زناشویی حتی😑..و اینا خدارشکر ما زندگی خوبی داریم عاشقانه ازدواج کردیم بعد رفتن این خانم سه تا از وسیله های من بی دلیل شکست! بعد اون روز دیگ زندگی برای من زندگی نشد ی دعوای بزرگ تو خونمون شد همسرم تلوزیون شکست😑🥲ولی موضوع زیاد بزرگی نبود! از اون بعد همش جنگ همش دعوا هرکاری مثکنم صبوری میکنم تا درست بشه شدم حس میکنم از غصه و استرس الانه ک قلب وایسه😭💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ما کافیه مهمونی بریم یا استوری بزاریم به بدترین شکل دعوامون میشه و کارم حتی به د ع ا نویس کشیده میشه 

واقعا درک میکنم و شدیدا اعتقاد دارم به آدم حسود و چشم شورر

اشتباه کردی ک از خوشیت گفتی

من با اینکه مجردم اگه یه روزی هم ازدواج کنم هیچوقتِ هیچوقت از خوشی هامون ب کسی نمیگم

فقط میگم ک میگذره زندگی.. باهم کنار میایم همین!

هیچ خبری هم از زندگیت ب کسی نگو هیچیی

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

چشم خوردن خرافه ای بیش نیست که در طول زمان شده فرهنگ ...

فرهنگ؟

مسلمانی؟ اگه هستی ک باید بدونی چشم زخم وجود داره!

خیلی اتفاق افتاده ک بر اثر چشم زخم طرف زندگیش خراب شه یا بمیره!

نمیدونم این حدیث از امام علی بود یا کی ولی گفته بود نصف کسایی ک تو قبرستون خوابیدن بخاطر چشم زخمه

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

تنها راهش اینه نذاری از زندگیت چیزی بفهمن جواب سربالا بده

میفهمم نمثدونم چرا نتونستم جلوی دهنمو بگیرم😑الان من چیکار کنم واقعا همسرم باز دیشب باهام دعوا کرد تا الان میگه با من صحبت نکن خیلی ناراحتم اگه زندگیم خراب بشه چی🥲

فرهنگ؟مسلمانی؟ اگه هستی ک باید بدونی چشم زخم وجود داره!خیلی اتفاق افتاده ک بر اثر چشم زخم طرف زندگیش ...

والا این فرهنگ ایرانه بیشتر ! چون بقیه کشورها که اکثر مسلمانان هستن اعتقادی ندارن بهش . اگه اینجوریه یه نفر که چشم بد داره پیدا کن ترامپ رو چشم بزنه ... تو قرن 21 دیگه این حرفا واقعا نوبره

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react 

وای ما کافیه مهمونی بریم یا استوری بزاریم به بدترین شکل دعوامون میشه و کارم حتی به د ع ا نویس کشیده ...

وای من نمیخوام کارم ب این چیزا بکشه واقعا نگران زندگیمم میترسم 

آره اعتقاد دارم از هفته پیش همخون مریض شدیم اصلا حال و حوصله ندارم ، زیاد آیه الکرسی و ناس و فلق بخون ،سعی کن صبر کنی تو دعواها تا این انرژی از زندگیتون بره ، اسپند برای ازبین بردن انرژی منفی خیلی خوبه چوب دارچین هم میگن خوبه