راستش من تازه عروسم ی مدت قبل یکی از فامیلای نزدیک برای اولین بار اومد خونمون نمیخوام کسیو مقصز قوذم این فقط یه حسه! کلی درمورد زندگیم سوال پرسید حقوق همسرم رابطه زناشویی حتی😑..و اینا خدارشکر ما زندگی خوبی داریم عاشقانه ازدواج کردیم بعد رفتن این خانم سه تا از وسیله های من بی دلیل شکست! بعد اون روز دیگ زندگی برای من زندگی نشد ی دعوای بزرگ تو خونمون شد همسرم تلوزیون شکست😑🥲ولی موضوع زیاد بزرگی نبود! از اون بعد همش جنگ همش دعوا هرکاری مثکنم صبوری میکنم تا درست بشه شدم حس میکنم از غصه و استرس الانه ک قلب وایسه😭💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرهنگ؟مسلمانی؟ اگه هستی ک باید بدونی چشم زخم وجود داره!خیلی اتفاق افتاده ک بر اثر چشم زخم طرف زندگیش ...
والا این فرهنگ ایرانه بیشتر ! چون بقیه کشورها که اکثر مسلمانان هستن اعتقادی ندارن بهش . اگه اینجوریه یه نفر که چشم بد داره پیدا کن ترامپ رو چشم بزنه ... تو قرن 21 دیگه این حرفا واقعا نوبره
آره اعتقاد دارم از هفته پیش همخون مریض شدیم اصلا حال و حوصله ندارم ، زیاد آیه الکرسی و ناس و فلق بخون ،سعی کن صبر کنی تو دعواها تا این انرژی از زندگیتون بره ، اسپند برای ازبین بردن انرژی منفی خیلی خوبه چوب دارچین هم میگن خوبه