2777
2789
عنوان

تا حالا حس کردید زندیگتون چشم خورده چیکار کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 80 پست
ببین بد گمانی نسبت به بقیه گناهه ها،ولی محض احتیاط یه نگاه بنداز خیال خودت راحت بشه

😑😑من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی واقعا از انروژ زندگیم از اون رو به اونرو شد حتی اخلاق همسرم ۱۸۰ درجه عوض شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو زندگیمون بحث داشتیم ولی شوهرم عاشقانه دوستم داشت و با‌پول کم بازم پس انداز میکردم

وای چنان حسرت زندگیم را خوردن و چشم زدن که ۵ ساله خیانت میبینم و زندگی جهنمی و پولهایی که خرج بقیه ی دخترا میشه

از وقتی جاری اخری امد گند زده شد به زندگی من

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
😑😑من نمیخوام به کسی تهمت بزنم ولی واقعا از انروژ زندگیم از اون رو به اونرو شد حتی اخلاق همسرم ۱۸۰ ...

منم دلم با جاریم بد شده از وقتی امده تو خانواده 

کل خانواده را ریخته به هم

کاش هیچ وقت نمیومد تو زندگیمون

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

دخترم هیچ موقع برا هیچکس از زندگیت نگو مادر یا ایه تول کرسی بنیته دفعه شر و بلاا بخوان دخترم بحق فاطمه زهرا خوشبختی به زندگیت باز گرده دخترم خدا رو قسم میدم به کوچکترین شهید کربلا عاقبت بخیر بشی دعای خیر سر راه زندگیت دخترم

دخترم هیچ موقع برا هیچکس از زندگیت نگو مادر یا ایه تول کرسی بنیته دفعه شر و بلاا بخوان دخترم بحق فاط ...

وای عزیزم چه دعای قشنگی دلم لرزید و گریگ گرف با حرفاتون چقد مهربونی شما ایشالا خدا شمارو برای همسر و بچهاتون حفظ کنه مرسی واقعا حتما میخونم اشتباه کردم دیگه تکرارش نمیکنم کاش همسرم یکم باهام آشتی کنه امشب خیلی استرس دارم🥺💔

ما تو زندگیمون بحث داشتیم ولی شوهرم عاشقانه دوستم داشت و با‌پول کم بازم پس انداز میکردموای چنان حسرت ...

وای خدایا چقد بد میترسم این چیزارو میشنوم خدایا زندگیم خراب نشه ایشالا زندگی شماهم هرچه زودتر بهتر بشه همسرتون قدرتونو بیشتر بدونه😔❤️

مادر  جان دخترم من جای مادر بزرگت مردا با زبون خوش با روی باز همیشه تو بدترین شرایط خوب میشن قول بهت میدم بزار همیشه تو زندگیت صبور باشی بحق چادر سوخته حضرت زینب چنان کنار همسرت خوش باشی ارزوی بهترینا رو برات دارم دورت بگردم دخترم نگران نباش 

مادر جان دخترم من جای مادر بزرگت مردا با زبون خوش با روی باز همیشه تو بدترین شرایط خوب میشن قول بهت ...

چطور میتونم شخصب باهاتون صحبت کنم؟ حس خوبی بهم میدید انگار ک با مادر خودم صحبت میکنم شما تجربتون خیلی بیشتر از منه میخواستم چند تا سوال بپرسم ازتون اگه میشه راهنماییم کنید🥺

نگاه نهاون حسرته ک میگم .تو نشستی با کسی حرف میزنی از آرامش زندگیت و امنیت و آرامش روحی و روانی و تا ...

دقیقاااااا من اطرافم پره از همین آدمهای عقده آیی که چشم دیدن خوشی دیگران رو ندارن