2777
2789
عنوان

اختلاف قدی من و نامزدم عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 69 پست
عزیزم اونا خیلی اشتباه میکنن ولی شما هم دیگه با خاک یکسانشون نکن. بزار با هم فرق داشته باشید

من واقعا قبلا خیلی باهاشون خوب بودم و بهشون احترام میزاشتم همیشه دلم می‌سوخت براشون و دلداری میدادم یکبار هم از دیدن خوشحالیشون حسودی نکردم یا بخاطر مشکلشون خشحال بشم ولی متاسفانه اینا اینجورین حتی تبریک هم بهم نگفتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا مهم‌نیست به نظر من قد!منو همسرمم هم قدیمدرکت میکنم من حتی مامانمم بعضی وقتا یه پسر قد بلند میبی ...

خوب بگو داره با من زندگی می‌کنه دوست داشتن شما چه ارزشی داره اصلا 

مهم خودتی که خوشبختی دیگه نظر بقیه چه ارزشی داره اصلا 

من واقعا قبلا خیلی باهاشون خوب بودم و بهشون احترام میزاشتم همیشه دلم می‌سوخت براشون و دلداری میدادم ...

مهم دل خودته،ازنظر من به هم میاین ولی ببین حساسیت خودت چقدره اگه حرف و حتی نگاه مردم برات پراهمیت باشه ممکنه بعدا اذیت بشی 

جان و جهان من تویی   
مهم دل خودته،ازنظر من به هم میاین ولی ببین حساسیت خودت چقدره اگه حرف و حتی نگاه مردم برات پراهمیت با ...

از نظر من اهمیت زیادی نداشت چون دوسش دارم ولی اینقدر سر این مسئله حرف شنیدم برام پررنگ شده

از نظر من اهمیت زیادی نداشت چون دوسش دارم ولی اینقدر سر این مسئله حرف شنیدم برام پررنگ شده

تلاش کن کمرنگ بشه برات، فامیلت به هر حال همیشه کنارت هستن کم یا زیاد، زمان که بگذره اونقدر مهر و محبتون بیشتر میشه که دیگه برات مهم نیست من الان شوهرم رو با یه دنیا عوض نمیکنم 

جان و جهان من تویی   
آره منم اینطوریم

منم دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم قبلش این موضوع خیلی برام اهمیت داشت ولی بعد ک عاشق هم شدیم ازدواج کردم و واقعا راستشو بخوای بیرون ک میریم بیشتر ازش فاصله میگیرم ک ی وقت ب چشم نیاد من بلند تر بزنم ی وقتا بهشم بر میخوره ک چرا مث زنای دیگ ک میچسبن ب شوهرشون نیستم من اینو تا حالا هیچوقت ن ب خودش ن ب کسی گفتم ک دلیلش اینه!!!ولی واقعا زنایی دیدم ک خیلی از شوهرشون بلند ترن باز بیرون همچین چسبیدن ب شوهرشون