2777
2789
ولی تو ایران برای هر دو جنس نیست خانوادهای پسر دوست تا دلت بخواد ریخته اینطور خانواده ها به نظرت چطو ...

این حرفت رو خیلی خیلی خوب قبول دارم

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

من خودم که در حال جدایی هستم دلیلش این بود که اون موقع فقط فقط میخواستم ازدواج کنم بعدش که وارد زندگی شدم متوجه شدم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم خدا منو ببخشه به خاطر چهره ش 

و البته خانواده ش هم داغون بودن و بی انصاف 

اینم از حق خودش دفاع نمیکرد و تلاش هم نکرد زندگیمون را بسازه 

منم دیگه دیدم نه پول داره نه دوسش دارم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی تو ایران برای هر دو جنس نیست خانوادهای پسر دوست تا دلت بخواد ریخته اینطور خانواده ها به نظرت چطو ...

تربیت تو ایران به خصوص از دهه هفتاد جوریه که بچه لوس بار میاد و آمادگی مسیولیت زندگی رو ندارن این هم ربطی به جنسیت نداره 

همیشه مردا مقصر نیستن هستن زنایی که با بد و خوب مردشون ساختن هستن زنایی که با وجود اینکه چیزی توی زن ...

هم زن بد هست هم مرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

جامعه اماری خوب العا کسی رو میشناسم که بخاطر خیانت زنش طلاق گرفتن ولی اقا بخاطر حفظ ابروش یه چیز دیگ ...

ببین این که ایشون میگن درسته طبق جامعه آماری مردا بیشتر مقصرن حالا ممکنه اطراف تو بیشتر زنا مقصر باشن دلیل نمیشه به کل جامعه تعمیم بدی 

چند درصد از خانوما خیانت و میبخشن و اصن طلاقی نمیگیرن که بخواد آمارش درآد اینم آمار

خوب منم گفتم هردو خیانت میکنن اسی العا گفته اگر مرد مرد باشه جوری به زنش میرسه که خیانت نکنه همون حرفی که میگن اگر زن زن بود به شوهرش میرسید که خیانت نکنه و ما خانمها بهمون بر میخوره .به هر حال هر کس یه کمبودهایی داره و این کمبودها دلیل خوبی برای خیانت نیست زن و مرد هم نداره هر دو امکان داره خیانت بکنن زن و مرد هم نداره

پسر چه فرقی داره

عزیزم خیلی فرق داره. من بارها خونواده شوهرم نیش بهم زدن که پسر فایده ندارد و هر کی دختر نداره هیچی نداره. همش دختر دختر میکنن . من خیلی سرد شدم . همش فکر میکنم چند سال دیگه بی کس میشم. 

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

عزیزم خیلی فرق داره. من بارها خونواده شوهرم نیش بهم زدن که پسر فایده ندارد و هر کی دختر نداره هیچی ن ...

والا من هم پسر دارم هم دختر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مرد اگه مرد باشه زنشو همه جوره تامین میکنهذات زن وفاداریه و تعهد و ساخت اشیانهبجز درصد خیلی خیلی اند ...

هی عزیز من

چقدر دنیات پاک و صافه که دیدت اینجوریه 

گیر زن سلیطه و بد ذات و عوضی نیوفتادی

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ببین این که ایشون میگن درسته طبق جامعه آماری مردا بیشتر مقصرن حالا ممکنه اطراف تو بیشتر زنا مقصر باش ...

شاید اطراف شما هم اقایون مقصر باشن این دلیل نمیشه که مردها مقصرن من هیچ وقت نمیگم کی مقصره کی نیست چون داخل زندگی هیچ کس نیستم ولی اینکه بگیم فقط خانمها و یا فقط اقایون مشخصه اشتباه

خوب منم گفتم هردو خیانت میکنن اسی العا گفته اگر مرد مرد باشه جوری به زنش میرسه که خیانت نکنه همون حر ...

نظر شما کاملا درسته 

آخه اون مردی که خیانت می کند یه زن خاعن هست که باهاش بره 

و زنی که خیانت می کند مرد غیر متعهد هست که می‌ره 

اگه هیچ زن و مردی بی راهه نرن و فقط ازدواج عرفی باشه حتی با وجود طلاق...... هیچ وقت خیانت پیش نمیاد 

والا من هم پسر دارم هم دختر

عزیزم شما رو نگفتم زن داداشت اگه دختر داشت به زندگی بیشتر دلگرم میشد. چون دختر مادر میخواد. بیشتر زنها به خاطر دختراشون تحمل میکنن و میمونن سرزندگیشون

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی