2777
2789
اتفاقا طلاقایی ک من دیدم تقصیر زنه بود همشم از چشم روهم چشمی و اینستا و ذات خراب بعضی خانم ها

عزیزم اینجا همه یکطرفه به قاصی میرن 

واحد بغلی خودم  همیشه تو ناز و نعمت زندگی کرده 

یک ماهه کار گاه همسرش خوب فروش نکرده دقیقا یکماهه دوتا بچه رو انداخته رو گردن شوهرش رفته .. 

چون تو دعوایی که داشت  به شوهرش میگفت هرهفته باید برام طلا بخری 

شوهرش گفت فعلا نمیتونم  زنه هم به شوهرش گفت  پس  توله   هاتو  خودت بزرگ کن 

زنها همیشه هم فرشته نیستند...... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه ۴ مورد از جدایی هوایی که به تازگی اطرافم هر ۴ مورد عدم تعهد وخیانت بوده که ۲ مورد از سمت آقا بوده و ۲ مورد از سمت خانم قبلا بله بیشتر جدایی ها مقصر آقا بود اما الان به نسبت مساوی شده و متاسفانه بیشترین مورد خیانت هست توی جامعه هم داریم این بی حیایی و عدم تعهد رو خیلی میبینیم که متاسفانه کامل بنیان خانواده رو نشون گرفته

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

مقصر نه اون زن هس نه مرد ی چیزی میگم ب خودتون نگیرین

مقصر بیشتر خانم ها هستن چرا چون عجله دارن واسه ازدواج و براشون مهم نیس طرف مقابلشون کی هس وقت نمیزارن طرف بشناسن یا ی چی ازش میبینن میگن حالا درست میشه ولی امان از اینکه رفتن زیر ی سقف و اون مرد تازه خودشو نشون میده

پس مقصر خانم ها هستن چون فقط دوست دارن ازد واج کنن اون لحظه و چشمشون فقط زندگی مشترک میبینن و هیچ وقت نمیزارن طرفشون بشناسن البته منظورم همه نیست ولی اکثریت جامعه همینطوره و این میشه نتیجش طلاق و طلاق اینجور پیش بره از هر ده تا ازدواج ۸تاش میشه طلاق متاسفانه

خوب منم میگم همیشه اقا مقصر نیست شما دوست دارید همیشه همه چیز جنسیتی کنید .همسایه ما از شوهرش طلاق گ ...

من فقط به همسایه شما یا دور اطرافم اکتفا نمیکنم جامعه آماری رو نگاه میکنم بعد نظر میدم شاتش رو هم در جواب یه کاربر دیگه بالاتر گذاشتم که دیگه طرف صداش در نیومد میتونی بری ببینی

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

من اگه پدر و مادر نداشتم با شوهرم زندگی میکردم ولی الان که دارم آرزوی طلاق دارم. چون پدر و مادرم اعتماد به نفسم رو ازم گرفتن . از دنیا سیرم کردن. الان این تقصیر منه یا شوهرم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

من فقط به همسایه شما یا دور اطرافم اکتفا نمیکنم جامعه آماری رو نگاه میکنم بعد نظر میدم شاتش رو هم در ...

جامعه اماری خوب العا کسی رو میشناسم که بخاطر خیانت زنش طلاق گرفتن ولی اقا بخاطر حفظ ابروش یه چیز دیگه رو بهانه کرد داخل دادگاه اینم امار 

این برای هر دو جنس هست

ولی تو ایران برای هر دو جنس نیست خانوادهای پسر دوست تا دلت بخواد ریخته اینطور خانواده ها به نظرت چطوری تربیت میکنن پسر رو ؟ چقدر فرق بین دختر پسرشون هست تو خونه؟چه موجود وحشتناکی میسازن از اون پسر ؟

چرا دفاع می‌کنی منکه در جریانم داداشم بدبخت هیچ کاری نکرد این عوضی بود همیشه مردا مقصر نیستن که

همیشه مردا مقصر نیستن 

هستن زنایی که با بد و خوب مردشون ساختن 

هستن زنایی که با وجود اینکه چیزی توی زندگی کم نداشتند و فقط دنبال چيزای جدید بودند... خلاصه گفتم 

الکی الکی طلاق گرفتن و زندگی شون نساختن 

جامعه اماری خوب العا کسی رو میشناسم که بخاطر خیانت زنش طلاق گرفتن ولی اقا بخاطر حفظ ابروش یه چیز دیگ ...

چند درصد از خانوما خیانت و میبخشن و اصن طلاقی نمیگیرن که بخواد آمارش درآد 

اینم آمار

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋