2777
2789

اتفاقا طلاقایی ک من دیدم تقصیر زنه بود 

همشم از چشم روهم چشمی و اینستا و ذات خراب بعضی خانم ها

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیک می های عقده ای اینجا فقط مردای خاله زنک هستن پس چیزی گیرتون نمیاد ما نگفتیم همه زنا خوبن ولی یه ...

پیک می معنیش چیه ؟؟

هر لغتی حفظ میکنم یه لغت جدید خارجی مد میشه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حقیقت بسی تلخ است مگه از اقایون سایت چیزی بهتون رسیده که تهمت میزنید؟

من دنبال رسیدن نیستم ولی تو چرا به خودت گرفتی ؟میگن حرفو بنداز زمین قضیه همونه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

والا دور و اطراف من دو مورد از جدیدترین طلاق ها به خاطر خیانت خانم ها و یک طلاق به خاطر چشم داشتن به مال پدر شوهر بوده... و جالبه اون خانمی که خانت کرده تو دور همی ها الکی میگه خانواده شوهرم دخالت کردن منم طلاق گرفتم ولی خب...

من دنبال رسیدن نیستم ولی تو چرا به خودت گرفتی ؟میگن حرفو بنداز زمین قضیه همونه

خوب منم میگم همیشه اقا مقصر نیست شما دوست دارید همیشه همه چیز جنسیتی کنید .همسایه ما از شوهرش طلاق گرفت میدونی چرا چون عاشق یه مرد شده بود که زن داشت و اون اقا محل سگ هم بهش نمیذاشت چون مذهبی بود ولی دست به هر کاری میزد که فقط زنش بشه همه فهمیدن و براش هم مهم نبود بیخیالش که بگم چکارها که نکرد