2777
2789

خواهرجان چقدر ساده ای که فکر میکنی زنها بدون عیبن و همه ی مهارتهای رفتاری زندگی مشترک رو بلدن ، به تاپیک ها نگاه کن به عنوان یه بی طرف و نفر سوم ببین چقدر دخترانمون ناآگاه و نابلد به زندگی مشترکن حتی نسبت به خودشون ، ازدواج درست اگاهی و اموزش میخواد هم برای دختر هم برای پسر

زن بد زیاده چه تو زندگی مشترک چه تو محیط کار چه تو عالم دوستی ، جوری بهت ضربه میزنن نای بلند شدن پیدا نمیکنی ، من محیط کارم زنونه بوده و چیزها دیدم

خراب شدن یه زندگی بار عاطفی مالی و حتی جسمی برای هر دو طرف داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگاه به نظر من نمیشه گفت فقط مردا مقصرن.

من خودم یه بار جدا شدم اما هم اون اخلاقای بد و خوب داشت هم من.

من خودم وحشتناک عصبی می شدم واقعاً الان که فکر می کنم تحمل آدمی مثل من سخت بوده اما اون برعکس حالا هر خصلت غیر قابل تحملی داشت عوضش مثل من داد و بیداد شدید و شکستن ظرف و ظروف و اینا رو نداشت.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

هم زن بده هم مرد همینطوری که زن داداش من ول کرد رفت شوهر کرده بچه رو هم ول کرد

آخه خانم محترم از اول تاپیک صدبار اسم زنداداشتو آوردی میدونم اونم آدم عوضی ای بوده ولی کل جامعه رو ببین همونطور که گفتم آمار رو چک کن

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

من اگه مادرمم مقصر باشه میگم همیشه اصلا داداشم بد این عوضی رو چرا بچه رو ول کرد ؟

شوهرش بد بو آیا ایشون مادر نبووود؟؟؟ نقش مادریش را درست بجامی آورد،بنظرم ادامه نده عزیزم ،متوجه نمیشه فقط زور میزنند محکومت کنن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اتفاقا زن داداش عوضی من خودش ول کرد رفت بچه بدبخت رو هم ول کرد ۶ ساله نیومده ببینش

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

خواهرجان چقدر ساده ای که فکر میکنی زنها بدون عیبن و همه ی مهارتهای رفتاری زندگی مشترک رو بلدن ، به ت ...

زنده باد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

عروس عموم الکی الکی زندگیشو ول کرد رفت چون با یکی بود و بلافاصله بعد طلاق باهم ازدواج کردن و بچه ۱ سالش رو ول کرد و رفت تا الان که دو سال گذشته دوبار اومده دیده و رفته 

بعضیا لیاقت مادرشدن ندارن 

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋