2777
2789

عزیزم زن بدهم وجود داره ،ذات ناپاک توهرجنسی موجوده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگر از خانواده ی مرده باشی پدر مادرش مینالن زن زندگی نبود زنش اما اگر فامیل زن باشی خانواده ی زن میگن چقدر عوضی بود چقدر خانوادش بد بودن بنظرم توی طلاقم هر دو طرف تقصیر داشتن نمیشه گفت 100 درصد مرد مقصره یا صد در صد زن

الان زن داداش عوضی من که ول کرده رفته ۶ ساله بچه رو هم نیومده ببینه شوهر کرده آیا جای فحش ندارن؟

ما که در جریان نیستیم شاید داداشت یه کاری کرده که اون زن فقط جونشو برداشته فرار کرده وگرنه خوشی که زیر دلش نزده

پیک می های عقده ای اینجا فقط مردای خاله زنک هستن پس چیزی گیرتون نمیاد ما نگفتیم همه زنا خوبن ولی یه ...

همین لفظت معلومه سنت کمه 

ما کاری به آقایون سایت نداریم و حقیقتو گفتیم ایشالا سرتون نیاد هیچ وقت

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
ما که در جریان نیستیم شاید داداشت یه کاری کرده که اون زن فقط جونشو برداشته فرار کرده وگرنه خوشی که ز ...

چرا دفاع می‌کنی منکه در جریانم 

داداشم بدبخت هیچ کاری نکرد این عوضی بود 

همیشه مردا مقصر نیستن که

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

پیک می های عقده ای اینجا فقط مردای خاله زنک هستن پس چیزی گیرتون نمیاد ما نگفتیم همه زنا خوبن ولی یه ...

هم زن بده هم مرد 

همینطوری که زن داداش من ول کرد رفت شوهر کرده بچه رو هم ول کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

چرا دفاع می‌کنی منکه در جریانم داداشم بدبخت هیچ کاری نکرد این عوضی بود همیشه مردا مقصر نیستن که

ولشون کن اینجا با شوهراشون درگیرن فکر کردن همه همینطورن

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
چرا دفاع می‌کنی منکه در جریانم داداشم بدبخت هیچ کاری نکرد این عوضی بود همیشه مردا مقصر نیستن که

نمیدونم بخدا اخه از دید خواهرا همیشه برادرشون پاک و معصومه و زنش شیطان رجیم بوده

نمیدونم بخدا اخه از دید خواهرا همیشه برادرشون پاک و معصومه و زنش شیطان رجیم بوده

من اگه مادرمم مقصر باشه میگم همیشه 

اصلا داداشم بد 

این عوضی رو چرا بچه رو ول کرد ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35