2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 104 پست
ماهم این مدلی داریم هزار بار زنگ میزنه و تماس تصویری میگیره تازه 100مدلم تهمت جنسی میزنه

بله منم شده مواقع ضروری رفتم بیرون صد بار زنگ میزنه کجایی رسیدی عکس محل رو بده و....

خواهر چجوری تحمل میکنی

من دلم میخاد یبار منم برم سوپر مارکت

🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرمل خوردم،وای انشالله خوب بشی تو دردت خیلی ناجوره که😔خواهرمم اصلا نمیتونست بلند بشه بخاطر عملش ...

سرما چیزی نیس ایشالا زود خوب میشی دارو بگیر بخور ..

خاهرت عمل چی کرد؟ من واس پاشدن مشکلی ندارم کارامو خودم انجام میدم ولی همش باید بشورم خسته شدم دیگ😣😣😞

چکار کنم چجوری راضیش کنم بیاد روانشاس خیلی دلم میگیره دخترمم بزرگه همه چی رو درک میکنه نه ساله‌شه

با حرف زدن،با محبت،با دعوا و تهدید،ببین کدوم اثر میکنه روش.

یاهم بگو دوتایی بریم ببینیم دکتر میگه عیب از کدوممونه،مگه نمیگی من ایراد دارم!

یا خودت تنهایی برو بخودت راهکار بده ببین چکار کنی باهاش.حضوری نمیزاره ازین انلاین ها بگیر یا ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه زنگ بزن بهشون

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
با حرف زدن،با محبت،با دعوا و تهدید،ببین کدوم اثر میکنه روش.یاهم بگو دوتایی بریم ببینیم دکتر میگه عیب ...

با دعوا گفتم محبت گفتم قبول نکرد منم که نمیذاره برم بیرون

باور میکنی دم در و حیاتمون دوربین گذاشته 

دستت درد نکنه به این مشاورهها میزنگم مرسی

🥰🥰
با دعوا گفتم محبت گفتم قبول نکرد منم که نمیذاره برم بیرونباور میکنی دم در و حیاتمون دوربین گذاشته دس ...

دوستم یهش میگفت بیا بریم مشاور

میگفت بیام بهم دارو بده ک بی غیرت بشم

خودشهپارانوییدهدقیقا دوست منم شوهرش همین مشکل رو داشت

چی کار کردش درمان شد ؟

من حتی خونه مادرمم نمیتونم راحت برم خودش می‌بره دو ساعت برمگیردیم 

چون مادرم من بچه بودم پدرم فوت شده ازدواج مجدد کرده میگه ناپدریت خوشم نمیاد

🥰🥰