2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 104 پست
با دعوا گفتم محبت گفتم قبول نکرد منم که نمیذاره برم بیرونباور میکنی دم در و حیاتمون دوربین گذاشته دس ...

پس راه حلت ۱۴۸۰ هست که رایگانه.مطالب هم بخون راجع به شکاکها و طرز برخورد باهاشون.

ویس های هلاکویی رو هم گوش کن راجع به همچین ادمایی.

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم مرسی منو حتی نمیذاره اینستا نصب کنم خودش داره😥

خب باید پی ببری باینکه واقعا مریضه یا داره ادا درمیاره.مورد اول که خب مریضه و دست خودش نیس و باید تحت هرشرایطی ببریش دکتر برا اسایش هرسه تاتون،ینی کوتاه نیای که بره دنبال درمانش تحت هرررررر شرایطی،مورد دوم هم اگه باشه بایدگوشمالی حسابی بدی تا بخودش بیاد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خب باید پی ببری باینکه واقعا مریضه یا داره ادا درمیاره.مورد اول که خب مریضه و دست خودش نیس و باید تح ...

درمان خاصی نداره

شوهر دوست من بود

صدجا رفت

دو روز خوبه باز.....

کلا دست خودش نیست

بله منم شده مواقع ضروری رفتم بیرون صد بار زنگ میزنه کجایی رسیدی عکس محل رو بده و....خواهر چجوری تحمل ...

خواهرم بخاطر بچه هاش تحمل میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️