2777
2789
ازچ نظر ممکنه صریح بگین

غیرتین دیگه رو ناموسو اینا حساسن 

واسه تیپ زنشونم فرق دارن بعضیا گیرن بعضیا ن اونم بستگی به خانواده داره ولی خب اگه تو شهر کنگاور بخای زندگی کنی اگه ادم‌ازادی باشی چون شهرستانه کمی فضاش بستس خب یکمی متفاوته با شهر بزرگ متوجهی که چی میگم 

ولی در کل میتونن خیییلی هم خوب باشن بستگی به شانست داره و اینکه چقدر خوب انتخاب کنی

غیرتین دیگه رو ناموسو اینا حساسن واسه تیپ زنشونم فرق دارن بعضیا گیرن بعضیا ن اونم بستگی به خانواده د ...

حس میکنم بافارسامعمولاسازگارن، خودکرمانشاه اینطورک دیدم بیشترباخودشون وصلت میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم بافارسامعمولاسازگارن، خودکرمانشاه اینطورک دیدم بیشترباخودشون وصلت میکنن

کلا استان کرمانشاه بیشتر با خودشون وصلت میکنن چون فرهنگاشون با فارسا زیاد نمیخونه مگه اینکه بیان تو شهر فارسا زندگی کنن تو شهر زنشون که فارسه و ارتباطشون با خانوادشون کم بشه متوجهی چی میگم؟

کلا استان کرمانشاه بیشتر با خودشون وصلت میکنن چون فرهنگاشون با فارسا زیاد نمیخونه مگه اینکه بیان تو ...

بعله متوجه ام اگرهم خوداون شخص مایل ب ازدواج بافارس باشن ممکنه خانوادشون موافقت نکنن

کلا استان کرمانشاه بیشتر با خودشون وصلت میکنن چون فرهنگاشون با فارسا زیاد نمیخونه مگه اینکه بیان تو ...

من خودم حقیقتاپدرومادرم همشهری نیس ینی فارس هستیم اما همشهری نبودن

بعله متوجه ام اگرهم خوداون شخص مایل ب ازدواج بافارس باشن ممکنه خانوادشون موافقت نکنن

ببین احتمالا موافقت هم میکنن ولی چون سنتی هستن سمت ما 

و فارسا معمولا سنتی نیستن زیاد باهم سازگار در نمیان سنتی بودن منظورم تیپو چیزای ظاهری نیست منظورم طرز فکره مثلا میبینی مادر طرفی که باهاش ازدواج میکنی ازت انتظار داره ک میری خونشون غذا بزاری ظرفارو بشوری و... اینی که میگم مثاله ها نه اینکه همه اینجوری باشن یا مثلا ممکنه بگی چرا تیپ خانوادشون اینجوریه قدیمیه خوشت نیاد 

اره خب مثلا کرمانشاهیا با کردستانیا یا لرستانیا ازدواج میکنن خوب در میاد با شهرستانای همدانم معمولا خوب جور میشن 

باز من مثلا دختر عمم با یه پسر شمالی ازدواج کرده الانم جنوب زندگی میکنن و خیلیم باهم خوبن بستگی داره میدونی