2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوناک معمولالرهستن بافارساچطورمعمولا

ببین الان جوونای سمت ما با فارسا فرقی ندارن چون سنتی نیستن میدونی یا افکار قدیمی ندارن مثل قدیمم مرد سالار نیستن هرچند قدیمیام خیلیاشون اینجوری نبودن سمت ما 

ولی خانواده ها چون قدیمین معمولا یخورده سنگ اندازی میکنن باید مراقب باشی طرفت چجوریه خانوادش و اینکه اون‌پسر چقدر گوش بفرمان خانوادشه و خانودش چقدر میتونن روش تاثیر گذار باشن

ببین الان جوونای سمت ما با فارسا فرقی ندارن چون سنتی نیستن میدونی یا افکار قدیمی ندارن مثل قدیمم مرد ...

همین سنگ اندازی ومیگم ک انگاربیشترتمایل دارن باآشناوهمشهری خودشون ازدواج کنن

همین سنگ اندازی ومیگم ک انگاربیشترتمایل دارن باآشناوهمشهری خودشون ازدواج کنن

صد درصد 

همین دیگه بهت گفتم که طرز فکر سنتی دارن میگن بزار با اطرافیان خودمون وصلت کنیم 

ولی یدلیل دیگه ای که داره و از همه مهمتره براشون اینه که ادمای وابسته ای هستن و میخان بچشون نزدیکشون باشه چون معمولا الان زور دخترا بیشتره و شوهرشونو میبرن سمت خودشون

صد درصد همین دیگه بهت گفتم که طرز فکر سنتی دارن میگن بزار با اطرافیان خودمون وصلت کنیم ولی یدلیل دیگ ...

درسته امابعضی دخترانه معمولاراه میان براشون چندان فرقی هم نمیکنه بستگی ب طرف مقابل وخانوادشون داره 

امامعمولاآزادترهستن بیشتر

دقیقا خودمم خاستم بگم این تنها نقطه ایه که باهم تفاوت دارن ولی خب باید بگم خانواده های سمت ما هم دیگه دارن سمت مدرنیته شدن میرن قدیمیا دیگه یواش یواش جاشونو به جدیدا میدن تا حدودیم‌ تغییر کردن ناخواسته میدونی 

ولی در کل شمالیا خیلی شانسشون بیشتره برای وصلت با سمت ما

درسته امابعضی دخترانه معمولاراه میان براشون چندان فرقی هم نمیکنه بستگی ب طرف مقابل وخانوادشون داره

دیگه اونش بستگی به خودت داره با شناختی که از خودت داری 

البته اینم بگم که اگه فکر میکنی که دوری رو میتونی تحمل کنی و سنت کمتر از ۲۷ سالو ایناس شک نکن که به اون راحتی هم نیست که تو ذهنت فکر میکنی و بعد از یمدت سعی میکنی به شوهرت فشار بیاری که برین سمت شما

دقیقا خودمم خاستم بگم این تنها نقطه ایه که باهم تفاوت دارن ولی خب باید بگم خانواده های سمت ما هم دیگ ...

بعله متوجه شدم سمت شماهم مدرنیته هستن وحجاب پوشش چندان براشون مهم نیس ب تازگی

دیگه اونش بستگی به خودت داره با شناختی که از خودت داری البته اینم بگم که اگه فکر میکنی که دوری رو می ...

بیست دوسالم هس درسته ینی شمامیگین ب این سادگی هم نیس البته بستگی ب شخصیت طرف مقابل هم داره من سعی میکنم منعطف باشم