2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9265 بازدید | 308 پست
ایشون به خانوادش گفتن اونم بچه بود ی حرکتی زد ایشونم ب شوهرش اعتماد داره با بچه ۱۳ ساله که نمیخاد س ...

نه به شوهرم اعتماد ندارم میشه سوال ازت بپرسم ولی منطقی جواب بده باشه 

گلم اصلا ریپ نزدم که بحث کنیم با هم چون تاپیک ماله من نیست ولی اگه به جای این دختر ۱۴ ساله یه دختر ...

حتی اگه عواقبش خودکشی باشه؟ من چرا باید با خانومی که فرقی بین یه دختر ۱۴ و ۲۴ ساله قائل نیست بحثی کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا یه وبلاگ دارم خاطراتمو مینویسم مدیر وبلاگ گفته بیا نوبسنده بشو اینارو بنویس ببین دیگه چی دیدم

نه مشخصه شما بانوی باگذشت و فهمیده ای هستین، یه هفته بگذره یادتون میره 

بپرس فداتشم

خانواده شوهرم ادمای درستی نیستن کن کاربر قدیمی سايتم از سال 96 اینجام

به نظر شما وقتی تمام خانواده شوهرم ادمای سبک و خرابین میشه شوهرم ادم درستی باشه؟؟ اصلا منطقی نیس درسته

من از شوهرم 4 سال بزرگترم بخدا باورت میشه دارم تربیتش میکنم

خانواده شوهرم ادمای درستی نیستن کن کاربر قدیمی سايتم از سال 96 اینجامبه نظر شما وقتی تمام خانواده شو ...

شت،اینجا دیگه قضیش فرق میکنه اگ  شوهرت ادم اوکیی بود خیالت راحت بود ولی الان فقد میتونم بگم دور شو از دختره بازم میگم ابروشو نبرر ولی دور شووو

شت،اینجا دیگه قضیش فرق میکنه اگ شوهرت ادم اوکیی بود خیالت راحت بود ولی الان فقد میتونم بگم دور شو ا ...

اره عزیزم من اگع از چیزی مطمن نباشم هیچوقتتت درموردش حرف نمیزنم من شهرای زیادی زندگی کردم ادمای زیادی دیذم قشنگ بلدم میذونم میفهمم بچه نیستم 30 سالمه 

خدا به اسی رحم کنه

بیبین نمیگم من خیلی باسوادم خیلی باشخصیتم من

فقط به مادرش گفتم بایدم میگفت مادرش میتوتست بگه

اره فلانی شرمنده .... نه اینکه بگه ههه اره منو پدرشو چن بار تو س کس دیگه یه عکس دیگه حالا چرا انقد بزرگش میکنی

بعد میگن زود شوهر ندین طرف 13 سالشه عکس نود میفرسته تازه با صدتا پسر هم رابطه جنسی داره ( وقتی به بلوغ عاطفی و فکری و جسمی میرسه باید بدین بره )

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .
خب فک میکنی ازدواج کنن دست برمیدارن؟

حداقل‌ شوهرشون شاید بتونه جمعشون کنه البته دهه 80 . 90 انقدر هارن که عمرن حتی با شوهر درست بشن همون بهتر برن زیر اینو اون بخوابن 

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .
حداقل‌ شوهرشون شاید بتونه جمعشون کنه البته دهه 80 . 90 انقدر هارن که عمرن حتی با شوهر درست بشن همون ...

نه بابا داستان کرم حرامیو شنیدی؟؟

میگن زمان های قدیم یه زن شوهر بودن که مرده خیلی ادمه با خدایی بوده ولی زنش مدام با برادرش بش خیانت میکرده

یه روز زنه قوزک پاشو که برادرش بوسیده و مکیده شده بود کبود شده بود می بنده تا شوهرش متوجه نشه

شوهرش میپرسه چرا قوزک پاتو بستی چیزی نمبگه

چن روز بعذ پاشو باز میکنه می بینه اونجا کرم زده

بعد یه جادوگر بش میگه اون کرم حرامس رفته تو بدنت تو دبگخ نمیتونی جلوشو بگیری