2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10965 بازدید | 313 پست
تو هنوز اینجایی ببین من یکی بهم بگه از یجا برم تا صدسال از اونجام رد نمیشم😂🤣چقد عجیبی کاش یکم از غ ...

چی بگم

من شخصا علاقه ای به مغرور بودن ندارم!!

اگرم نظر دادم فقط به خاطر این بود که این همه کینه و خشم و دشمنی برام عجیب بود

کاربرایی که حتی یه بار این دختر رو ندیده بودن از هیچ ماجرایی در زندگیش با خبر نبودن بهش خراب و هرزه گفتن

بدون اینکه حتی از صحت ماجرا با خبر باشن از تاپیکای دیگتون هم توهم توطئه مشخصه

گفتن آبروشو ببر کتکش برن

ابن اشتباه ممکنه کار یکی از نزدیکای ما باشه

این میزان از سخت‌گیری رو می‌پسندیم؟

اگر قراره یه دختر ۱۳ ساله زندگی ما رو به هم بزنه با عکسی که روی اینترنت پره به زودی باید ازش تشکر  هم بکنیم!!

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

😐ببخشه؟ طرف لخت عکس فرستاده برای شوهر ایشون که با شوهرش س چت شروع کنه و اغواش کنه

ایشون به خانوادش گفتن اونم بچه بود ی حرکتی زد ایشونم ب شوهرش اعتماد داره با بچه ۱۳ ساله که نمیخاد س چت کنه

منظورم اینه دیگ نیازی به این همه فحش دادن و.... نیست اونم بعدا به احمق بودن خودش پی میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذات آدما تغییر نمیکنه دوستمبعد اگه ی درصد مادر بزرگش مامانش زنگ میزد به اسی می‌گفت دختره غلط کرده بچ ...

اره بخدا یه چیزی هم طلبکارن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خانوم حالا کار ندارم ، درسته اون دختر نباید اینکارو میکرده ، شما حق داری . اما بهتر بود به عواقبشم ف ...

گلم اصلا ریپ نزدم که بحث کنیم با هم 

چون تاپیک  ماله من نیست 

ولی اگه به جای این دختر ۱۴ ساله یه دختر ۲۴ ساله این کارو میکرد همینو می‌گفتین

این بچه مشخصا خیلی بیشتر از سنش می‌فهمه

خوب و بدشم پس حتما میفهمیده

هر اشتباهی هم یه عواقبی داره

که اگه متحمل نشه دوباره اشتباهشو تکرار میکنه

چی بگممن شخصا علاقه ای به مغرور بودن ندارم!!اگرم نظر دادم فقط به خاطر این بود که این همه کینه و خشم ...

اتفاقا غرور خیلیم خوبه اگه این غرور نباشه ما هرکاری میکنیم 

این غرور نیس عزت نفسه

عزیزم دقت کنی منم بالا همینو گفتم حالت یه عده جو گرفتتشون میخان اتیششو ببرن بالا😂خدا کمک کنه

نه این کلا خونواده شوهرش مغز خراب و روانین 

خواهر شوهر اسی شماره اسی و داده به یه پسر که زندگیشو بپاشونه اینام شکایت کردن قطع رابطن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

امسال اخرین ساله که تو این شهر خراب شدم از اینجا فرار میکنم از وقتی امدم اینحا انقد چیزای عجیب غریب ...

خیل خب ، آروم باشین. میدونم اتفاق نرمالی نیست. زمان همه چیزو درست میکنه

گلم اصلا ریپ نزدم که بحث کنیم با هم چون تاپیک ماله من نیست ولی اگه به جای این دختر ۱۴ ساله یه دختر ...

پیامبر اسلام گفته هررر دختری 9 سالگی به بلوغ میرسه پس یه دختر 14 ساله که الان کاملا میتونه مثل یه 24 ساله بارور بشه

پس یگه بچه نیس

ایشون به خانوادش گفتن اونم بچه بود ی حرکتی زد ایشونم ب شوهرش اعتماد داره با بچه ۱۳ ساله که نمیخاد س ...

همه حرفات درست ولی کلا باید از دست اینا فرار کنه بره شهر دیگ خانواده شوهرش همه از دم مریض و کثیفن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خیل خب ، آروم باشین. میدونم اتفاق نرمالی نیست. زمان همه چیزو درست میکنه

بخدا یه وبلاگ دارم خاطراتمو مینویسم مدیر وبلاگ گفته بیا نوبسنده بشو اینارو بنویس ببین دیگه چی دیدم

متاسفانه خانواده همسرم خیلی داغونن

خونتو ببر جای دیگ خدا به دادت برسه اینا خیلی خطرناکن 

انگار از جم تی وی زدن بیرون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

همه حرفات درست ولی کلا باید از دست اینا فرار کنه بره شهر دیگ خانواده شوهرش همه از دم مریض و کثیفن

ولاهمه اینجوری نیستن بخدا ماهم عروس داریم چرا ما اینجوری نیستیم زندایایم خوشبخت عالمن خانواده شوهرم ادمای بی سرو پایید شوهرمم ادم درستی نیس زیاد

خونتو ببر جای دیگ خدا به دادت برسه اینا خیلی خطرناکن انگار از جم تی وی زدن بیرون

ببین شما این طرفارو نمیشناسی من نمیتونم بگم کدوم شهرن ولی اینجا این چیزا عادیه