2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 11096 بازدید | 314 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون خانواده مشکل دارن 

دختر و مادر و مادربزرگ همه یه جورن 

مشخصه و گرنه یه خانواده با آبرو اینجور رفتار نمیکنه 

قشنگ عذر میخوان 

التماس میکنن خودمون پیگیری میکنیم به کسی نگید 

دخترشونو حسابی ادب میکنن و ...گوشی ازش میگیرن و ...

نه اینکه عادی جلوه بدن 

پس کلا اینکاره هستن 

فقط ازشون دور شو همین اینا یه حرف برا خودت درمیارنا تا خودشونو مبرا کنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
با احترام از تاپیک من برو بیرون نمیخاد نظر بدی

سایت برای شماست؟

ناپیک زدین انتظار دارین هیچ کس نظر مخالفی نداشته باشه؟

منم علاقه ای به بودن تو این تاپیک منزجر کننده ندارم

ولی از اولین کامنت من ۱۰ بار ریپلی شدم!!

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

یه کراپ قرمز با یه شور تک سفید

اسی من جای تو بودم 

آبرو نمیزاشتم واسشون تو کله طایفه 

اسی واسه همه تعریف کن به همه بگو به همه

مخصوصا الان که ننه بزرگش پتیارش اومده ماست مالی

اولین کامنتی که من تو تاپیک ریپلای کردم گفته بود که ببین چه کارایی که نکرده با کیا نبودهیا قراره در ...

بخدا قسمممم با این چشمای خودم دیدم داشت با یه پسری چت میکرد عی بابا

چقددد فاز روشنفکری درمیارن واسه من🤣🤣

ولشون کن اینارو برای خودشون پیش بیاد دختره رو میکشن یه جا چال میکنن 

از دختره نگذر ابروش و ببر جرعت نکنه دیگ بیاد طرفتون

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اسی من جای تو بودم آبرو نمیزاشتم واسشون تو کله طایفه اسی واسه همه تعریف کن به همه بگو به همهمخصوصا ا ...

میگم بابا من خودم یه سلیطه ایم که نگو من به یه دختربچه ببازم عمرا این اخرین فرصت بود حالاکه ننش بهم زنگ زد ابروشو همه جا میبرم

اصلا فاز اونایی که میگن بچس نمیفهمم 

اگه خدای نکرده زبونم لال شوهر اسی یه لحظه توی فکرش میگذشت که چه اندام خوبی داره با یه بار سر قرار رفتن کسی نمیفهمه 

زندگی اسی بهم میخورد بازم میگفتین بچس نمیفهمه