2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10905 بازدید | 312 پست
واقعا من تعجب میکنم. اول از شوهرتون که این موضوع رو علنی کرده دوم از شما. حالا این دختر بچه یه کار ...

صدبار گفتم مرد نیاد تو تاپبک من تو نظر ندی کسی بهت نمیگه لال تو اگه ادم درستی بودی تو این سایت و این تاپیک نبودی حالا گمشو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم راسته تاپیک یا نهولی آبروش ببر مائم از این دوران عبور کردیم والا حیا بیشتر میشد

راسته دیشیم تاپیک زدم دروغش چیه مثلا انگار تا حالا چنین چیزایی ندیدین تو بهتشت زندگی میکنی؟؟

اینو به خواهر 3 ساله ی منم بگی میفهمه و درک میکنه که نباید عکس لخت یا حتی لحت حظوریتو کسی ببینه حالا ...

خانم شما واقعا متوجه نمیشی نه؟

من منظورم اینه که معنایی که شما برای این موضوع در نظر دارین یا درک و حستون در مورد این قضیه با اون دختر متفاوته

من نمیخوام راجع به غلط بودن یا نبودنش بحث کنم

اصلا میگم متوجه اشتباه هم بوده اما این موضوع براش بار معنایی نداره بعدم با مجازات و تنبیه شدید که نوجوون تصحیح نمیشه

اون دخترم مشخصا تربیت درستی نداشته

نظر من ابنه که لایق دلسوزیه تا این همه انزجار و خشم

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

ولا من فقط به مادرش گفتم بنظرم کارم عاقلانه بود

درسته

کار خوبی کردین

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

از چتت تواین تایپک و تایپک قبلت فهمیدم خیلی چسزای عادیو بزرگ میکنی و انگ خراب بودن به ی دختر بچه کم ...

😐ببخشه؟ طرف لخت عکس فرستاده برای شوهر ایشون که با شوهرش س چت شروع کنه و اغواش کنه 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

ایشون انگ چیزی بهش نزده الکی بزرگش نکیند

اولین کامنتی که من تو تاپیک ریپلای کردم گفته بود که ببین چه کارایی که نکرده با کیا نبوده

یا قراره در اینده خراب بشه

این انگ نیست؟