2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 11311 بازدید | 314 پست
چه بی‌رحمبچس دیگه۱۴ سالشه

بچس ؟ بچه فکراش چیز دیگش ها نه فرستادن عکس نودو این جور چیزاس این میخااااره اره میخااااره

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

اخ کاش میشد عکس اینو بفرستم بخدا من سی سالمه تا حالااااا چینین چیزی ندیدم مگه میشه اندام یه دختر 13. ...

صورتش هم پیداس شاید عکس کس دیگه باشه اگه عکس خودشه که این دختر بی برو برگرد خرابه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اس اما عکس نود می فرسته به یه مرد متاهلبچه اس بره خاله بازی کنه درس بخونه کارتون نگاه کنه

دقیقا 

همین دیگ دو روز دیگ بی شوهر حامله میشه بعدم میگن هنوز بچس عب نداره

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

دقیقا مریضن بخداکلا روانینوقتی مادربزرگش از دختره دفاع کنه دو روز دیگ بی شوهر حامله میشه بعدشم میگن ...

نه کلا حرف زیادیم در مورد مادربزرگش شنیدم بخدا این چیزا ارثیه

بچس ؟ بچه فکراش چیز دیگش ها نه فرستادن عکس نودو این جور چیزاس این میخااااره اره میخااااره

🫶🫂

ولش کن یکی بود مث دختره😄

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چه بی‌رحمبچس دیگه۱۴ سالشه

بچس؟ بچه به این کثافت کاریا چی میفهمه؟!! بچه ای که اندامش زنونه شده و پریود میشه بچس؟ البته همیم شماهایی که تا ۲۰  و ۲۵ هم میگید بچه !! و میگید نباید ازدواج کنه ! و باعث میشید بچه چنتا بچه بندازه تا ازدواج کنه ! دخترارو بدبخت کردید ! جالبه ازدواج نکنه ولی با پسر باشه تا روابط و رفتار رو یاد بگیره !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بچه اس اما عکس نود می فرسته به یه مرد متاهلبچه اس بره خاله بازی کنه درس بخونه کارتون نگاه کنه

من گفتم کارش درسته و باید نود بفرسته؟

چرا موضوعات رو با هم مخلوط میکنین؟

گفتم سنش کمه!!

هنوز قدرت تشخیص نداره

نوسانات مغزی و هورمونیش تو عملکردش موثره!!

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

اولین بارش نیس ،،اتفاقا باید به خونوادش بگه ،اگه نگه بعدا کاسه کوزه ها سر شوهر اسی میفته و همه میگن ...

چی بگم والا 

موضوع عجیبیه

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
ب نظرم شوهر شما هم زیادی تنده😐ب خاطر ی فالو؟من خیلی دوستای شوهرم پیج شخصیم رو دارن یا برادرشوهر آبج ...

ببین اگه بگم چه کارا کردن حق میدی.اونا فامیل شوهرمن و کامل گذشته شونو میدونه و میدونه از سر دشمنی فالو میکنن.

وگرنه من پسرعموی خودمو و شوار خواهرشوهرمم فالو دارم.آ نای خوب و معقولی هستن.چشم و دل پاکن.

اینا ... هستن که شوهرم قاطی کرد.قاطییییی کردا

ببین اصلا حرف پشت مادربرزگشم زیاده خانواده خوبی نداره معقول نیستن

باش حالا،،حرفاتو زدی دیگ بسه ابروریزی نکن،، خودمو 

نم تو اون سن کارهای احمقانه میکردیم حالا دیگ بقول خودت خانوادشم بی ادبن دیگ تحت تاثیر قرار گرفته،،،شاید عوض بشه توبه کن،،کوتا بیا

عه یه دختر گوه میخوره عکس نود بفرسته واسه مرد متاهلهنوز این داره عادی رفتار میکنه من باشم ابروشو میب ...

گفت عکس نود نفرستاده،دوما از نوع حرف زدن ایشون عقده میباره بعدم من نگفتم کار درستی کرده گفتم میشه با حرف زدن و... جمش کرد اون فقد یه بچه است ممکنه تحت تاثیر محیط یاهرچیز دیگه ای همچین کاری کرده باشه

بعدم عزیزم چیزی که خودت هستی به بقیه نسبت نده😉