2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9337 بازدید | 309 پست
چه بی‌رحمبچس دیگه۱۴ سالشه

یه بچه ی 14 ساله خیلی گوه میخوره از الان چنین گوهی بخوره

نکنه انتظار داری ولش کنه دو روز دیگ تو خونه پیداش کنه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

یه کراپ قرمز با یه شور تک سفید

تازه گفتی کراپ سفید شورتک قرمز ،نمیگم دروغ میگی ولی میگم خدا به دادت برسه با این سلیطه ها 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭هی خواهرم خراب زیاد شدهالهی خیر نبینن

حالا من نمی‌دونم این همه مجرد چرا میرن رو زندگی یکی دیگه 

خوب تو که میخوای بدی برو به یکی که مجرده بده 

البته این مجردا خیلی عاقل ترن و چشم  و دل سیر ترن بعضیا مردا واقعا مرض دارن ذاتشون خرابه 

از چتت تواین تایپک و تایپک قبلت فهمیدم خیلی چسزای عادیو بزرگ میکنی و انگ خراب بودن به ی دختر بچه کم ...

ببخشش نیاز داره یه درسی هم بگیره این فردا پس فردا بزرگ شه تو جامعه انگ خرابی بهش میزنن حالا خوبه ایشون فقط رفته به خانوادش گفته

تو فک کن مادرش از تمام مسایل ج نسی خودش و همسرش کنار این بچه حرف میزنه

میشه صورتشو پاک کنی عکسشو اینجا بزاری ما هم بببینیم یکبار گفتی کراپ سفید یکبار گفتی کراپ قرمز .من کخ شک کردم لطفا بکذار

تازه گفتی کراپ سفید شورتک قرمز ،نمیگم دروغ میگی ولی میگم خدا به دادت برسه با این سلیطه ها

نه کراپ قرمز شو رتک قرمز چرا دروغ بگم من خیلی وقته درگیرم با این موضوع بعدشم چیز زیاد عجیبه بنظرت؟

نباید آبروش رو میبردیتو سن بلوغ بوده این کارو کردهچی بگم حالا که ابروش رو بردی تموم شد

اولین بارش نیس ،،اتفاقا باید به خونوادش بگه ،اگه نگه بعدا کاسه کوزه ها سر شوهر اسی میفته و همه میگن تقصیر شوهر اسی هس وفلان ،،،بزار ابروش ببره تا بدن لشش نشون هرکسی نده 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

حالا من نمی‌دونم این همه مجرد چرا میرن رو زندگی یکی دیگه خوب تو که میخوای بدی برو به یکی که مجرده بد ...

دقیقا 

مریضن بخدا

کلا روانین

وقتی مادربزرگش از دختره دفاع کنه دو روز دیگ بی شوهر حامله میشه بعدشم میگن عب نداره حالا بچه بوده

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

حالا ی گوهی خورده دختره، خوب یابد، بی خیالششو و فقط دوری کن،،ابروش نبر شاید عقل نداره

ببین اصلا حرف پشت مادربرزگشم زیاده خانواده خوبی نداره معقول نیستن

یه بچه ی 14 ساله خیلی گوه میخوره از الان چنین گوهی بخورهنکنه انتظار داری ولش کنه دو روز دیگ تو خونه ...

اگه شوهر استارتر محل نده که احتمالا هم نداده سر از خونه پیدا نمی‌کنه

منم موافقم کارش درست نیست

ولی به خاطر سنش قابل‌چشم‌پوشیه

انصاف داشته باش

یه نوجوون به اندازه آدم بزرگسال قدرت تشخیص نداره

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

عجب رویی دارن بقرآنمن یبار برادر جاریم فقط منو فالو کرد توی اینستا.بخاطر اینکه آدم خوبی نیست و سابقه ...

ب نظرم شوهر شما هم زیادی تنده😐

ب خاطر ی فالو؟

من خیلی دوستای شوهرم پیج شخصیم رو دارن 

یا برادرشوهر آبجیم

در برابر شوهر منم پبج خیلی دخترای آشناهای خودشون و من رو داره اصلا فالو ربطی ب هیز بودن و دنبال کسی بودن نداره