2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 11040 بازدید | 313 پست

از چتت تواین تایپک و تایپک قبلت فهمیدم خیلی چسزای عادیو بزرگ میکنی و انگ خراب بودن به ی دختر بچه کم سن میزنی به نظرم یه ذره رو خودت کار کن جای اینکه انگ خراب بودن  به دختره بزنیو و از سینه باسنش‌مایه بذاری و چرت وپرت براش ببافی

ببخشیش بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۳ ۱۴ سالم که بود اونقد کوچیک بودم که با بچه کلاس اولی هیچ فرقی نداشتم وااااااقعا بعضی وقتا کوچی ...

اخ کاش میشد عکس اینو بفرستم بخدا من سی سالمه تا حالااااا چینین چیزی ندیدم مگه میشه اندام یه دختر 13. 14 ساله اینجوری باشه

مطمنم خراب از اب درمیاد مادرش متولد 72 16 سالگی ازدواج کرده

همین جور دختران آوار میشن رو زندگیه بقیه

تو رو خدا پدرشو در بیار ساده رد نشی که بدتر میشه

😭

عجب مادر بزرگیم داره،

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اخ کاش میشد عکس اینو بفرستم بخدا من سی سالمه تا حالااااا چینین چیزی ندیدم مگه میشه اندام یه دختر 13. ...

ببینی با چن نفر بوده😞😑🖤

ولش کن تو وظیفتو انجام بده و آسون رد نشو 

من به جات باشم روزگارشو سیاه میکنم ابرو براش نمیزارم دیگ از این جور گوها نخوره عوضی

یعنی یه جوری بزنمش 

حیف شد

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اخ کاش میشد عکس اینو بفرستم بخدا من سی سالمه تا حالااااا چینین چیزی ندیدم مگه میشه اندام یه دختر 13. ...

چی بگم والا بخدا مغزم هنگید همش تقصیر این گوشی هاس که دست هر بچه ای میدن خب نتیجه اش همین میشه

اره مادر اینم اینجور سیستمی داره

انقدر از این زن همسایه بدم اومده که بعد اون تو خیابون دیدمش حتی رومو برگردوندم

عقل ندارن اینجور آدما.من ۳۷ سالمه.خودم بلدم کی و چجوری بچه دار بشم.نیازی به آموزش اون انتر نداشتم.