2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9880 بازدید | 312 پست
۱۴ ساله ها چ راه افتادن من همسن این بودم روزی یدونه تار سیبیل ها مو میکندم یهویی تغییر نکنم مامانم ب ...

امروز تو اینستا یه ۱۱ ساله دیدم خواستگاریش بود ونوشته بود عشقم اومده خواستگاری

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز تو اینستا یه ۱۱ ساله دیدم خواستگاریش بود ونوشته بود عشقم اومده خواستگاری

همون ک موهاش بافت بود؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آفرین  پدرشو در بیار دختر 13 ساله و 30 سالش فرقی نداره 

چقدر عوضی بوده حق داری 

یه جوری رفتار کن کلا دیگ جرعت نکنن نگات کنن

فقط هنگم این دختره بزرگتر بشه چی میشه 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

۱۴ ساله ها چ راه افتادن من همسن این بودم روزی یدونه تار سیبیل ها مو میکندم یهویی تغییر نکنم مامانم ب ...

من ۱۳  ۱۴ سالم که بود اونقد کوچیک بودم که با بچه کلاس اولی هیچ فرقی نداشتم وااااااقعا بعضی وقتا کوچیک تر از خودمو که میبینم هیکلاشونو اعتماد بنفسم دود میشه 

من نه باسنی نه سی..نه ای هیچی انگار تازه کلاس ششم 😑😑😑😑😑😑😑😑با اینکه ۱۹ سالمه

تاپیک قبلی نبودم در جریان نیستم خوب چی شده که برای شوهرت فرستاده ؟یعنی باهم بودن یا همینجوری بی دلیل ...

نمیدونم رو شوهرم کراشه یا چی نه اصلا فقط من فهمیدم این کرم داره باهاشون کلا قط رابطه کردیم تا دیشب اتفاقی دیدمشون اخر شب تو تلگرام عکس فرستاده

من ۱۳ ۱۴ سالم که بود اونقد کوچیک بودم که با بچه کلاس اولی هیچ فرقی نداشتم وااااااقعا بعضی وقتا کوچی ...

مث همیم منم 20 سالمه انگار 10 ساله ام

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

کار خوبی کردی به خانوادش خبر دادی ، چقد دخترا الان بی حیا شدن ، چه مادربزرگ طلبکاری ام داره اگه دوبا ...

من عاشق پروفایل توعم 

ایشالا نی نی رو به سلامتی بغل بگیری صلوات فرستادم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حالا خوبه فقط به خانوادش خبر دادین میگن چرا میخوای آبروی ما رو ببری

چه طلبکار، عرضه نداشتن بچه درست تربیت کنن از مردم طلب دارن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

یه بار دیگه مادر بزرگش زنگ زد بگو جوابشونو نده اگرم دیدی گستاخی کرد بو عکس بچتونو پخش میکنم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺