2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9337 بازدید | 309 پست
نه کراپ قرمز شو رتک قرمز چرا دروغ بگم من خیلی وقته درگیرم با این موضوع بعدشم چیز زیاد عجیبه بنظرت؟

عجیب نیس برا همین میگم خدا به دادت برسه ،اینا به همین سادگیا ول کن نیستن 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهر استارتر محل نده که احتمالا هم نداده سر از خونه پیدا نمی‌کنهمنم موافقم کارش درست نیستولی به ...

از الان باید جلوشو جمع کنن

دو روز دیگ حامله نشی از شوهر نداشتش

منظورم شوهر استاتر نبود یه دختر 14 ساله ای که میگیره نود میفرسته دو روز دیگ ام هر غلطی میکنه البته که تا الان کرده🥲

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچس ؟ بچه فکراش چیز دیگش ها نه فرستادن عکس نودو این جور چیزاس این میخااااره اره میخااااره

چی بگم

انقد به فکر مجازات و مقابله به مثل نباشین

خطای بعصی آدما قابل چشم پوشیه با توجه به شرایطشون

هم نوجوونه

هم مادرش حریم جنسی رو رعایت نمیکنه

این تایید کارش نیست

این فقط انصاف ورزی و درک متقابله

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

دقیقابی حیا هست حالا میگن بچه اس من خودم از شوهرم هم بعضی وقت ها خجالت می کشم حالا۲۴ساله ام

منم همینطورم بخدا

من شوهر دارم یه بار بشدت اصرار کرد نود بدم ندادم گفتم جلوت اره ولی عکس لختی تو گوشی نمیگیرم

بچس؟ بچه به این کثافت کاریا چی میفهمه؟!! بچه ای که اندامش زنونه شده و پریود میشه بچس؟ البته همیم شما ...

خانم چرا دور برمیداری و تهمت میزنی

جالبه که خودم هستم و به جملاتم اضافه میکنین!!

خب چیکار کنن؟

سرشو ببرن خوبه؟ دلتون خنک میشه؟

من گفتم تا ۲۵ سال ازدواج نکنن؟

دختر فقط باید شوهر کته تا آدم باشه و در روابط دیگران وارد نشه و متعهد باشه؟

این عقله؟

این منطقه؟

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

من گفتم کارش درسته و باید نود بفرسته؟چرا موضوعات رو با هم مخلوط میکنین؟گفتم سنش کمه!!هنوز قدرت تشخیص ...

قدرت تشخیص نداره؟

مگه این قدرت تشخیص می خواد که نباید به یه مرد متاهل همچین عکسی بفرسته بی حیایی از کی تا حالا جز نوسانات مغزی و هورمونی شده؟؟!!

ما هم ۱۴ ساله مون بود همچین غلط هایی نمی گردیم 

خودشم نوسانات مغزی یه بیماری هست به بلوغ هم ربطی نداره 

من گفتم کارش درسته و باید نود بفرسته؟چرا موضوعات رو با هم مخلوط میکنین؟گفتم سنش کمه!!هنوز قدرت تشخیص ...

خب به‌خونوادش گفته تا اونا خوب و بد براش تشخیص بده 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

گفت عکس نود نفرستاده،دوما از نوع حرف زدن ایشون عقده میباره بعدم من نگفتم کار درستی کرده گفتم میشه با ...

کامله مسخصه کی اینکارس

نظرات متفاوته 

ولی من باشم پدر دختره رو در میارم چون بچس بیشتر اذیتش میکنم اتفاقا 

نمیزارم به مرحله ی خراب پولی برسه

اگه شوهر استارتر محل نده که احتمالا هم نداده سر از خونه پیدا نمی‌کنهمنم موافقم کارش درست نیستولی به ...

بابا شوهر بیشور احمق من یکسال دارم بش میگم بهم میگفت تو بدلی بخدا خیلی تاپیک زدم قبلا

همین حرفا باعث شده جامعه پر بشه از ۳۰ ساله های بچه

چه ربطی داشت الان؟

من گفتم برخورد نکنن و بی توجه باشن

خطاب من این بود که آبرو بردن هم خیلی منصفانه نیست

بابا شوهر بیشور احمق من یکسال دارم بش میگم بهم میگفت تو بدلی بخدا خیلی تاپیک زدم قبلا

ولش کن 

یکی بود مث دختره 

منم همینطورم بخدامن شوهر دارم یه بار بشدت اصرار کرد نود بدم ندادم گفتم جلوت اره ولی عکس لختی تو گوشی ...

حالا من ی بار ب شوهرم اصرار که برات از اون عکسا بفرستم از اون انکار😂😂

بعدا اومد خونه گفت عزیزم تو زنمی ، دوس دخترم نیستی که من ازت این عکسا بخوام فردا روزی شاید خواستی گوشیتو عوض کنی یا بفروشی بدی ب یکی بعد با یه ریکاوری ساده عکس هات میاد بالا

دیدم راس میگه 

من ی لحظه جو گیر شده بودم😑😂