2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10951 بازدید | 312 پست
دیگه دارن پریود میشن؟؟؟ سن پریودی به 10 رسیده این دختره از 10 سالگی پریود میشه

خب همون دگ 

من براساس زمان خودم گفتم .من الان ۲۴ سالمه ۱۱ سالگی پریود شدم زود پریود شده بودم .دوستام هم دیگه اونی ک خیلی دیر پریود شد ۱۴ سالگی بود .حالا من فرض رو گذاشتم رو ۱۴ سالگی.

راست میگه بچس فقط یکم دلش س کس خواستعهوس کرده دیگهانگاری ماکارونی هوس کرده🤣

اقا ۱۴ ساله میل جنسی داره میل عاطفی داره همه اینارو داره ما هم ۱۴ ساله بودیم ما هم داشتیم .ولی هیچ موقع به سک س به ادم مجرد هم فکر نکردیم چ برسه به متاهل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره 11 ساله تو اینستا با پسره 26 ساله عقد کردن چقددددم خوشحال .خدایا لعنت تمام ب این خانواده ها لع ...

سلام

نعلت نکن.... خیلی از خانواده ها مثلا خیر سرشون..خواستن اپن مایند بازی دربیارن...... ماهواره و شبکه های مجازی رو گذاشتن تو اختیار بچه....... بچع هم بلوغ زودرس گرفته....... بعضی والدینم دیگه از پس بچه شون نمیان... تا میگن فلان.... جوجه انتر یا فرار میکنه یا خودکشی......

همین اینجا... ببین چندتا تاپیک هست... از پدرم متنفرم.... از مادرم بیزارم!!!!! 

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》خدایا تقدیر فرزندانمان را زیبا بنویس و آنها را سالم ،صالح ،خوش روزی ،خوش قدم  و عاقبت بخیر بفرما .مهربان پروردگارم! ما را از جانب عزیزانمان مورد آزمایش قرار نده یا ارحم الراحمین، ظالمان را بر ما مسلط نگردان یا الله یا ربّاه یا سیداه... 

باش حالا،،حرفاتو زدی دیگ بسه ابروریزی نکن،، خودمو نم تو اون سن کارهای احمقانه میکردیم حالا دیگ بقول ...

عهههه! این چرا دقیقا توبه کنه کنجکاو شدم؟!!!! یکی دیگه عکس اندامشو گرفته برای شوهر این فرستاده بعد ایشون باید توبه کنه!!!! الله اکبر واقعا آخرزمان شده ، گناهکار و بیگناه جاشون عوض شده

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
آره بچه اس😐😐شاید کار جنسی کنه ولی عقلش کامل نیسبه حرف شماها باشه که دخترا باید ۱۱ سالگی ازدواج کنن ...

تا جایی ک یادمه ..کلا همیشه نظراتت سطحی بود .. حالا کی حرفی از شوهرت زد ؟! چرا ماستا رو قاطی قیمه ها میکنی !! در ضمن ۱۱ سالگی رو از کجا اوردی؟! دختر تا پسر فرق داره . دخترا زودتر به بلوغ میرسن . و خب اون آمادگی و یاد گرفتنم از نظر تو شاید روابط با مردای متعدد هس ک بجز آسیب برا دختر چیزی نداره . حرفی باهات ندارم .. ریپ نزن ..

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
باش حالا،،حرفاتو زدی دیگ بسه ابروریزی نکن،، خودمو نم تو اون سن کارهای احمقانه میکردیم حالا دیگ بقول ...

دو کلام از مادر عروس 

میگن خانواده درستی نداره حالت خوبه

وای وای چقدر عصبی شدم ، من جای تو بودم زبونشو از حلقش در می اوردم دور گردنش گره میزدم مثل پاپیون 😬😬😬

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
اگه ول کنی خیلی اوضاع بد میشه باید خانواده ها بفهمم و سریع کنترل شون کنن

این جور بچه ها آخه خونواده های نرمال ندارن

یا خود خونواده هاشونم مشکل اخلاقی دارن

یا وحشی ان و بلایی سرش میارن و تو بده میشی

مثل تن فروشان دیگه،خونواده درست ندارن که

آدمم باید دلش واسه زندگی خودش بسوزه و بلاک کنه و تمام

این چیزا رو زیادی جدیشون بگیری خودت اذیت میشی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
نه اینا خانواده درستی نیستن البته به خانمای دیگم گفتم شوهرمم میدید این دختره میخاره اینم یکارای میکر ...

🫥🫥🤧🤧

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖