2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 9144 بازدید | 306 پست
خانم شما واقعا متوجه نمیشی نه؟من منظورم اینه که معنایی که شما برای این موضوع در نظر دارین یا درک و ح ...

نظرتون محترمه🙏🫂

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بچه اس😐😐شاید کار جنسی کنه ولی عقلش کامل نیسبه حرف شماها باشه که دخترا باید ۱۱ سالگی ازدواج کنن ...

بین اتفاقا من خیلی عاقلانه با مادرش صحبت کردم گفتم مرضیه خانم بهتره دخترتو ببری پیش روانشناس

هر هر میخندید میگفت عههه شاید دخترم رابطع منو پدرشو دیده حالا دیگه یه عکس چیه بزرگش نکن

خب دیگهه معلوم شد این زن چجوریه اصلا حرف منطقی حالیش نمیشه نمیشه با ادم بیشوررر با شور بود نمیشهههه

نمیشه با ادم نفهم متین و عاقل باشم 

ریدم بش قشنگ با اینجور ادما باید مثل خودشون رفتار کنی

دقیقا رحم نکن پرو میشن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بابا بحث که این نیست باید جلوی این خراب رو گرفت والا دوسال دیگه روزی ۱۰ تا مشتری داره...

ببین بعضی از دخترا اینجورین خب دیگه ما همجنس خودمونو میشناسیم این دختر خرابه البته خانوادشم همینن

بین اتفاقا من خیلی عاقلانه با مادرش صحبت کردم گفتم مرضیه خانم بهتره دخترتو ببری پیش روانشناسهر هر می ...

اصلا با اینا نباید حرف بزنی

بلاک کنین بره بابا

چون دختره که خودش بچه اس عقلش نمیرسه که بتونی حالیش کنی

خونواده هاشونم خیلیاشون اینجورین

ولش کن

الان منم اون زمان که تو پروسه خواستگاری بودم یه دختر ۱۴ ساله رو همسرم کراش زد و مزاحمش میشد،همکلاسی خواهرش بود،خب مرد گنده چی کارش باید میکرد؟بلاک کرد بره.

با دختر نوجوون که نمیشه دربیفتی

عقل که ندارن،فقط جوگیرن

خونواده هاشونم یا باهاش برخورد خیلی ناجور میکنن یا خودشونم ببخشید خرابن😂

هرکار کنی فقط اعصاب خودت خورد میشه

با بچه نباید درافتاد،باید بلاک کرد فقط‌

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اصلا با اینا نباید حرف بزنیبلاک کنین بره باباچون دختره که خودش بچه اس عقلش نمیرسه که بتونی حالیش کنی ...

بخدا اینجوری نیست این دختر میلنگه باش اگه عقلش نمیرسه چطور میرسه که درسو مدرسه یکسال ول کنه این دلش شوهر میخاد زده بالا

اصلا با اینا نباید حرف بزنیبلاک کنین بره باباچون دختره که خودش بچه اس عقلش نمیرسه که بتونی حالیش کنی ...

ببین اخه اینجوری نبود پارسال هفت روزه هفته خونمون بودن بکسال دارم با شوهرم دعوا میکنم بخدا این سه چهار ماه موفق شدم پاشونو ببرم اگر نه هروز  خونم بودن هووو چقد کارا کردم 

من زنگ زدم مادرش با کمال ارامش حرف میزنم مادرشم سبکه بخدا

با کسی ک بد باهات میحرفه بد باش ولی میبینی درست حسابی حرف میزنن آروم حرف بزن تموم شه بره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

در عجبم از اونایی ک میگن ۱۳ ۱۴ ساله بچست😐دخترای ۱۳ ۱۴ ساله رو بیرون میبینیم کاملا بدن زنونه دارن دیگع دارن پریود میشن یعنی کامل به بلوغ جسمی رسیدن .خودمم والا ۱۳ ۱۴ ساله بودم همینطور بودم .نینی سایت انگار یه دنیای دیگست